Ας ξεκινήσουμε απ’το βασικό. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και όπως λέει και ο σοφός λαός, τέλειο μπορείς να το κάνεις εσύ στην πορεία, και δεν εννοώ φυσικά να αλλάξεις τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, αλλά να δημιουργήσεις μια σχέση ιδανική και για τους δύο. Σκοπός είναι να υπάρχει επικοινωνία και μερικός συμβιβασμός. Ωστόσο σήμερα γινόμαστε η φωνή των αντρών και γράφουμε για όλα εκείνα που κανένας άντρας δεν θέλει απ’την κοπέλα του. Γι’αυτό το νου σου…

1. Να σχολιάζεις αρνητικά την κάθε κοπέλα

Όχι. Αν θες να το κάνεις, πήγαινε για ένα καφέ με την φίλη σου, πείτε τα νέα σας και σχολιάσε μαζί της οτιδήποτε σε ενοχλεί σε μια γυναίκα. Που μεταξύ μας κιόλας, μην αναλώνεσαι σε κάτι τέτοια. Δεν λέω, θα τυχεί να σχολιάσεις αρνητικά κάποια που μπορεί να περάσει από μπροστά σου ή και να θαυμάσεις κιόλας, αλλά όπως και να ‘χει μην τα κάνεις αυτά μπροστά του.

2. Να ζηλεύεις δίχως όρια

Θα σου πω σκηνικό που είχα μάθει παλιά και σου λέω την πλήρη αλήθεια. Κοπέλα που ζήλευε απίστευτα τον φίλο της, του ζητούσε τηλεφωνικά να κάνει οποιοδήποτε θόρυβο στο σπίτι προκειμένου να πιστέψει ότι όντως λέει την αλήθεια εκείνος. Όχι, όχι και πάλι όχι. Μακριά από τέτοιες μικρότητες. Η ζήλεια είναι επιτρεπτή όταν υπάρχουν όρια, διαφορετικά θα φύγει νύχτα και δεν θα πρέπει να απορείς για τον λόγο μετά.

3. Το κράξιμο στους πρώην

Έλα, το έχεις κάνει. Και ίσως να του αξίζει εδώ που τα λέμε, αλλά δείξε επίπεδο και μην αναφέρεις γενικά τον πρώην σου. Άστον εκεί που είναι και ζήσε το παρόν με τον σύντροφο σου. Μην τον κάνεις να σκεφτεί ότι κι εκείνος μπορεί μελλοντικά να έχει την ίδια τύχη.

4. Να ζητάς συνεχώς επιβεβαίωση

Όταν κάποιος σ’αγαπάει θα στο πει και θα στο δείξει. Μόνο όταν θέλει εκείνος όμως. Μην ζητάς συνέχεια να ακούς τα ίδια και τα ίδια γιατί α) χάνεται το νόημα αυτών των συναισθημάτων και β) θα βαρεθεί ο άνθρωπος να επαναλαμβάνεται.