Το σεξ είναι ανάγκη μεν, αλλά βοηθάει άλλο τόσο στην υγεία δε. Δεν είναι λίγες οι έρευνες που δημοσιεύονται κατά καιρούς και εξηγούν όλα τα οφέλη της σεξουαλικής πράξης στον οργανισμό σου. Δεδομένου όμως ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και η εύρεση συντρόφου δεν είναι πλέον καθόλου απλή υπόθεση, το σεξ λείπει αισθητά από την καθημερινότητα σου. Κάτι τέτοιες στιγμές πάντως, οι «καβάτζες» έχουν άλλη αξία.

Βέβαια δεν έχουν όλες οι γυναίκες sex buddies, ούτε κι εσύ μάλλον, γι’αυτό απέχεις καιρό από το άθλημα. Το ξέρεις σαφώς, αλλά υπάρχουν και 5 χιουμοριστικές ενδείξεις που στο επιβεβαιώνουν ακόμα περισσότερο.

1. Ξεχασμένα προφυλακτικά

Παντού θα βρεις. Στο πορτοφόλι, στο συρτάρι του γραφείου, σε ξεχασμένη τσέπη της τσάντας σου και γενικά αν ψάξεις λίγο περισσότερο και σε άλλα σημεία του δωματίου σου. Κάθε φορά που βρίσκεις και από ένα, κυλάνε δάκρυα απογόητευσης (υπερβολική εγώ;) και μόλις δεις την ημερομήνια λήξεως βάζεις τα κλάμματα. Δεν θέλω να μας πεις πόσο καιρό πριν έχουν λήξει.

2. Έχεις ξεχάσει τι εστί ξυραφάκι

Τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, θέλοντας και μη, κάνεις αποτρίχωση. Πριν χρειαστεί να φορέσεις σορτσάκια και φορέματα όμως, είχε δημιουργηθεί ένα μικρό δασάκι στο σώμα σου. Αηδία, το ξέρω (ελπίζω να μην τρως συγχρόνως).

3. Οι φίλες σου δεν ρωτάνε

Δεν μπαίνουν στην διαδικασία να σε ρωτήσουν, ξέρουν ότι δεεεεεν. Ακόμα και σε σεξουαλικές κουβέντες, δεν σου απευθύνουν τον λόγο γιατί θα έχεις ξεχάσει μέχρι και το πως γίνεται.

4. Στην πραγματικότητα όντως το έχεις ξεχάσει

Δεν θυμάσαι την αίσθηση της σεξουαλικής πράξης, πώς γίνονται τα καλά προκαταρτκικά και γενικά δεν υπάρχει καν στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Ακούς από τους άλλους τι κάνουν και σου βγαίνει ένα αυθόρμητο «ααααχ».

5. Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχα σου – #NOT

Τα σέξι, τα μαύρα, τα προκλητικά girly βρίσκονται στο κάτω-κάτω μέρος της ντουλάπας. Δεν τα χρειάζεσαι, άλλωστε. Φοράς μόνο τα άνετα, τα μεγάλα και τα απλά εσώρουχα. Αχ-Βαχ!