Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις τον σύντροφο σου ότι δεν κάνει καλά το στοματικό ή γενικά δεν σου προσφέρει την απόλαυση που θέλεις, αλλά έχεις αναρωτηθεί μήπως και δεν είσαι η καλύτερη; Μήπως υστερείς σε πολλά πράγματα που αφορούν την σεξουαλική πράξη; Αν έστω και τώρα σε βάλαμε σε αυτό το τρυπάκι, τότε δες τα παρακάτω σημάδια που αποδεικνύουν ότι χρειάζεσαι βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

1. Δεν παίρνεις πρωτοβουλίες

Μην περιμένεις μόνο απ’τον φίλο σου να πάρει πρωτοβουλίες επειδή είναι ο άντρας. Όχι. Πρέπει κι εσύ να κινείς τα νήματα και πίστεψε μας θα ξετρελαθεί. Αν για παράδειγμα θέλεις να ξεφύγετε από τα ίδια -ένα ζευγάρι μπορεί να πέσει πολύ εύκολα στην ρουτίνα-, την επόμενη φορά που θα έρθει σπίτι σου, υποδέξου τον λίγο πιο σέξι. Δεν θα σου πούμε εμείς πώς.. ξέρεις!

2. Έχεις ανασφάλειες και βγαίνουν προς τα έξω

Μπορεί να έχεις ατέλειες, μπορεί να έχεις παραπάνω κιλά, μπορεί να έχεις κυτταρίτιδα, αλλά πίστεψε μας εκείνη την στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που θα δει. Όταν ένας άντρας περνάει καλά, τότε αυτά δεν θα τον ξενερώσουν, γι’αυτό σταμάτα να τα σκέφτεσαι και να κομπλάρεις. Κοίτα απλά να ευχαριστιέσαι την κάθε στιγμή με τον φίλο σου, και στην καλύτερη κλείσε τα φώτα για να νιώθεις πιο άνετα.

3. Τι γίνεται με το στοματικό;

Το έχουμε πολλές φορές. Το στοματικό είναι το καλύτερο προκαταρκτικό, ειδικά για τους άντρες. Σίγουρα σε καμία (σχεδόν) γυναίκα δεν είναι το καλύτερο της, ωστόσο όπως ακριβώς αρέσει σε ‘σένα, έτσι αρέσει και στον σύντροφο σου. Γι’αυτό μην το παραμελείς αυτό το βήμα!

4. Δεν δίνεις βάση στα ρούχα μετά το σεξ

Κοίτα να δεις πώς πάει το πράγμα. Το σεξ δεν είναι μόνο η πράξη αυτή καθέ αυτή, αλλά όλη ατμόσφαιρα. Αυτό που έχετε σταματήσει και απλά κοιτιέστε στα μάτια χωρίς να πείτε τίποτα. Αυτή την εικόνα θα την χαλάσεις πολύ αν ντυθείς και φορέσεις κάτι εντελώς αντιερωτικό. Αν θες σόνι και ντε να φορέσεις κάτι, προτίμησε κάτι δικό του. Αλλιώς γυμνή κάτω απ’τα σκεπάσματα είναι ιδανικό.

5. Όταν βαριέσαι, μην το κάνεις καν

Μην βλέπεις το σεξ κάτι αναγκαστικό, γιατί δεν είναι. Αν δεν έχεις όρεξη πολύ απλά πρέπει να το πεις. Γιατί όχι μόνο δεν θα το απολαύσει κανείς απ’τους δύο, θα ξενερώσετε κιόλας. Γιατί να μην το αποφύγεις αυτό;