Η αρχή της κάθε σχέσης είναι μία υπέροχη περίοδος με πολλά καινούρια πράγματα για κάθε ζευγάρι. Πότε θα κάνουν πρώτη φορά σεξ; Πότε θα κοιμηθείς πρώτη φορά στο σπίτι του; Πότε θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα σου για πρώτη φορά; Σε αυτά τα ερωτήματα ήρθε να δώσει απαντήσεις νέα έρευνα που ρώτησε ζευγάρια μετά από πόσο καιρό κάνουν το κάθε τι.

Έρευνα αποκαλύπτει πόσους μήνες λαμβάνουν οι κάθε «πρωτιές» των ερωτικών σχέσεων

Κάποια ζευγάρια, τα πολύ ερωτευμένα, λένε μέχρι και «Σ’αγαπώ» μέσα σε 4 μήνες. Κάποια άλλα όμως, δεν έχουν μοιραστεί ούτε μία φορά το φαγητό τους μεταξύ τους.

Στην συγκεκριμένη έρευνα 2,000 άτομα συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για τον χρόνο που τους παίρνει να κάνουν συγκεκριμένες δραστηριότητες με τους νέους τους συντρόφους. Μεταξύ άλλων διερωτήθηκαν για: ρομαντικά ταξίδια, δανεισμό ρούχων, πότε έκαναν πρώτη φορά μπάνιο στο σπίτι του άλλου, πότε μοιράστηκαν τον λογαριασμό τους στο Netflix και πολλά άλλα.

νέα έρευνα

Πόσοι μήνες περνούν μέχρι να κάνει την …ανάγκη του στο σπίτι σου; 

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στις γυναίκες παίρνει γύρω στους 7 μήνες να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του συντρόφου τους για να κάνουν την ανάγκη τους και συγκεκριμένα το «νούμερο 2». Ο αντίστοιχος χρόνος στους άντρες είναι γύρω στους 5 μήνες.

Παρομοίως, οι γυναίκες νιώθουν αρκετή οικειότητα να «αφήσουν αέρια» δίπλα στον σύντροφό τους μετά από 9 μήνες. Το αντίστοιχο διάστημα για τους άντρες είναι 8 μήνες.

Ακόμη, και στα δύο φύλα, μοιράζονται το σεξουαλικό τους ιστορικό μετά από 7 μήνες.

Όσον αφορά την περίοδο, στους 7 μήνες οι άντρες αρχίζουν να νιώθουν άνετα να ακούσουν για τον κύκλο της συντρόφου τους. Αντιθέτως, οι γυναίκες νιώθουν άνετα να το συζητήσουν στους 8 μήνες σχέσης.

Πόσους μήνες χρειάζεται μία γυναίκα για να νιώσει άνετα γυμνή μπροστά στον σύντροφό της;  

Εννιά ολόκληρους μήνες παίρνει στις γυναίκες ώστε να νιώσουν άνετα γυμνές μπροστά στους συντρόφους τους. Οι περισσότεροι άντρες απάντησαν ότι τους παίρνει μόλις 5 μήνες.

Ένα από τα πιο σύντομα πράγματα που είδαμε στην έρευνα, είναι ο χρόνος που παίρνει στους άντρες να μοιραστούν το φαγητό τους με τις συντρόφους τους. Στους 4 μήνες αρχίζουν να μοιράζονται το φαγητό τους, ενώ οι γυναίκες στους 5.

Βρείτε την όλη την νέα έρευνα εδώ.

νέα έρευνα