Φρέσκα νέα και φρέσκες ιδέες έρχονται στην επιφάνεια και υποστηρίζουν πολλά που έχουν να κάνουν με τη «βιολογία» του έρωτα.

Ένας επαναστάτης βιολόγος λέει- άκου τώρα- πως οι άντρες δεν έκονται από το μεγάλο και ζουμερό στήθος μιας γυναίκας και τα μακριά- υπέροχα-πόδια!

Σύμφωνα με τον καθηγητή David Bainbridge, όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό, το μυαλό μιας γυναίκας κάνει τη διαφορά και φέρνει τον έρωτα. Οι άντρες υποστηρίζουν- στην έρευνα του καθηγητή- πως οι γυναίκες που έχουν ανατραφεί στους κόλπους έξυπνων οικογενειών, έχουν αναπτύξει την εξυπνάδα και τα χαρίσματά τους εξαιτίας της ξεχωριστής φροντίδας που τις κάνει ελκυστικές και ωραίες!

Ο καθηγητής βασίζει το αποτέλεσμα και το πόσο σωστό είναι στο γεγονός πως μία έξυπνη γυναίκα θα γίνει σίγουρα μια χρήσιμη και υπεύθυνη μητέρα και αυτό ξετρελαίνει τους.

«Τα μεγάλα στήθη μπορεί να είναι ασύμμετρα και οι άντρες αγαπούν τη συμμετρία! Την ίδια στιγμή το γήρας έρχεται πιο γρήγορα-στο μεγάλο στήθος- και δεν τα κάνει και τόσο ελκυστικά. Αντιθέτως το μικρό στήθος είναι νέο και σφριγηλό για περισσότερο διάστημα. Την ίδια στιγμή οι άντρες δεν θέολουν μακριά πόδια αφού τα κανονικά υποδηλώνουν υγεία», λέει ο επιστήμονας.

Το κακό νέο είναι πως η έρευνα απλώς αναδεικνύει την τάση των αντρών για νιότη και συμμετρία που δεν έχουμε όλες οι γυναίκες!