Μετά από μία μακροχρόνια σχέση – στο τέλος και στην αρχή της δικής σου μοναχικής ζωής- όλα αλλάζουν.

Νιώθεις αβοήθητη, μόνη και κλαις. Σταμάτα να κλαις. Υπάρχει ζωή και μετά από τον έρωτα, υπάρχουν ωραίες στιγμές μοναξιάς- αυτοσυγκέντρωσης και αληθινής διασκέδασης.

gt

Θα σου πω τρεις αλήθειες: 

  • Αντιμετώπισε τη σύγχυση και την θλίψη. Άσε τον θυμό και την απογοήτευση να βγει, να ξεθυμάνει… όχι όμως για μία ζωή. Θα δεις ότι πολύ σύντομα θα λάμπεις και πάλι
  • Θα ξαναβρείς την αγάπη
  • Το πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σου είσαι εσύ!

Αφού λοιπόν κατανοήσεις τα προηγούμενα δες τα επόμενα και εξίσου σημαντικά. Η μοναχική ζωή κρύβει δώρα για εσένα αρκεί να είσαι έτοιμη να τα ανοίξεις. 

ty

1. Θα ανακαλύψεις νέες συνήθειες

Χόμπι, τα δικά σου θέλω, ξεκούραση με τον τρόπο σου, ξενύχτια, διάβασμα, γράψιμο, βόλτες…όλα όσα επιθυμείς με μανία και σε κάνουν να χαμογελάς.

2. Θα δεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα

Όταν καταπολεμήσεις τις αρνητικές συνέπειες του χωρισμού και αφήσεις πίσω σου την παλιά ζωή και τον πόνο που σου έφερε ο χωρισμός θα νιώσεις δυνατή και έτοιμη για όλα.

3. Θα κάνεις διαλογισμό

Και θα μάθεις να ζεις ειρηνικά με τον εαυτό σου αλλά πάνω από όλα με τη σιωπή και την ησυχία… Θείο δώρο!

4. Θα παθιαστείς από την αρχή

Δουλειά, σπίτι, δράση και αντίδραση. Όλα από την αρχή, όλα πιο έντονα, όλα καλύτερα και πιο σημαντικά για να είσαι καλά και να φαίνεσαι

5. Θα βρεις οικειότητα και αγάπη σε άλλες αγκαλιές –φιλικές αλλά και ερωτικές 

Είναι μία υπέροχη στιγμή για να επανασυνδεθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς και είχες εγκαταλείψει. Έτοιμη για νέες περιπέτειες και αναζητήσεις.

6. Θα μάθεις τη δύναμη της προσευχής

Η ζωή μπορεί να σε φέρει στα γόνατα και να δεις τον εαυτό σου να ζητά δύναμη και θάρρος από εκεί πάνω… ό,τι και αν πιστεύεις – σε ό,τι και αν έχεις την ανάγκη να προσευχηθείς. Ξαφνικά το δωμάτιο θα γεμίσει με φως, μαζί και η ψυχή!

7. Θα ξαναβρείς τη σεξουαλικότητά σου

Ανακαλύπτεις εκ νέου το φλερτ, το ρομαντισμό και την έλξη. Ο χώρος σου γεμίζει με  ελκυστικούς άντρες. Ξένοι και πανέτοιμοι για να σου δώσουν αυτό που επιθυμείς. Ένα νέο ειδύλλιο κάνει  την καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά.