Όσες σχέσεις και αν έχεις κάνει, ο άντρας που θα παντρευτείς θα έχει τεράστια διαφορά από κάθε αγόρι με το οποίο βγήκες. Και οι σημαντικότερες είναι οι παρακάτω…

1 Ο άντρας που θα παντρευτείς θα σε αγαπήσει για τη καρδιά σου, το μυαλό σου, το χαρακτήρα σου. Το αγόρι με το οποίο βγαίνεις σε λατρεύει για το σώμα σου, το πρόσωπο σου και την γυμνασμένη σου κοιλιά.

2 Ο άντρας που θα παντρευτείς θα είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, γιατί μόνο έτσι θα νιώθει καλά και δεν θα σου κρύβει πράγματα από ανασφάλεια ή φόβο. Το αγόρι που βγαίνεις θα σου κρύβει αλήθειες που μπορεί να σε πονέσουν και θα σου λέει μικρά ψέμματα από φόβο μην σε χάσει.

3 Ο άντρας που θα παντρευτείς μεγαλώνει μαζί σου. Αλλάζει, βελτιώνεται, εξελίσσεται και όλα αυτά τα κάνει τόσο για σένα όσο και μαζί με εσένα. Το αγόρι με το οποίο βγαίνεις παραμένει ίδιο και θεωρεί πως θέλεις μάταια να τον αλλάξεις.

4 Ο άντρας που θα παντρευτείς σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, σε περιβάλλει με μια όμορφη φούσκα και σε προστατεύει. Το αγόρι με το οποίο βγαίνεις σε κάνει να νιώθεις λες και είσαι στο τρενάκι του τρόμου. Συναρπαστικά αλλά για σύντομο χρονικό διάστημα.

5 Ο άντρας που θα παντρευτείς μένει μαζί σου στα δύσκολα. Το αγόρι με το οποίο βγαίνεις προσπαθεί να τα αποφύγει. Αν δεν το έκανε θα ήταν ίσως εκείνος ο άντρας που θα παντρευόσουν!