Μπορεί οι σοφοί να λένε ότι «δεν υπάρχει συνταγή για τον έρωτα», όμως υπάρχει μια… μαγική φόρμουλα που μπορεί να κάνει κάθε άντρα να σε ερωτευθεί. Πως; Σε 5 απλά βήματα που θα βοηθήσουν τόσο εσένα όσο κι εκείνον να δημιουργήσετε την τέλεια σχέση:

Πρώτο βήμα: Να τον δεχτείς όπως είναι! Να μην λες «μου αρέσει, αλλά θα ήθελα να είναι περισσότερο αστείος», να τον θέλεις επειδή είναι και λίγο σοβαρός. Με λίγα λόγια, όταν εκείνος καταλάβει ότι τον θέλεις όπως είναι και δεν θέλεις να τον αλλάξεις, τότε θα είναι δικός σου για πάντα!

Δεύτερο βήμα: Να τον εκτιμάς! Να τον θαυμάζεις, να του δείχνεις ότι ο χρόνος και η αγάπη που σου δίνει άξιζαν κι ότι τον σέβεσαι απεριόριστα!

Τρίτο βήμα: Να τον φροντίζεις! Οι άντρες λατρεύουν να τους φροντίζουν πόσω μάλλον οι κοπέλες τους. Κι όταν λέμε να τον φροντίζεις δεν εννοούμε να του πλένεις τα πιάτα. Αρκεί να ενδιαφέρεσαι για εκείνον και τα συναισθήματά του.

Τέταρτο βήμα: Να είσαι χαλαρή και easy-going! Ξέχνα την γκρίνια και τις ιδιοτροπίες, αν θέλεις να έχεις μια όμορφη σχέση κι αν θέλεις να σε ερωτευθεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της σχέσης σας.

Πέμπτο βήμα: Να είσαι αξιόπιστη! Να τον υποστηρίζεις, να μην του λες ψέματα και να είσαι φίλη του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να «τρελαθεί» μαζί σου.