Η σχέση στην σήμερον ημέρα, μπορεί να επηρεαστεί πολλάκις από τα μηνύματα που στέλνεις με τον σύντροφο σου. Είτε γιατί μπορεί να παρεξηγήσεις εσύ ή εκείνος κάτι -πανεύκολο αυτό- είτε γιατί ενώ μιλάτε ο ένας απ΄τους δύο αργεί πολύ να απαντήσει. Τι σημαίνει όμως ο χρόνος που κάνει για να απαντήσει στα μηνύματα σου, για το πώς σε βλέπει; Διάβασε παρακάτω:

Απαντάει αμέσως

Στο 2λεπτο έχεις πάρει απάντηση. Γενικά έχεις καταλάβει ότι δεν καθυστερεί σχεδόν ποτέ, κάτι που σημαίνει ότι σε υπολογίζει και περιμένει κάθε φορά μήνυμα σου. Βέβαια, το να βρίσκεσαι συνέχεια πάνω από ένα κινητό, δεν είναι και πολύ καλό. Αν βγαίνει ας πούμε με τους φίλους του κι εκείνος όλη την ώρα πληκτρολογεί μηνύματα, είναι αγένεια προς τους άλλους. Το θετικό για σένα είναι ότι σε θέλει.

Μετά από κάποια λεπτά

Σε αυτήν την περίπτωση, ανήκουν όλοι εκείνοι που εντάξει έχουν κι άλλες δουλίτσες μέσα στην ημέρα τους κι ενώ προσπαθούν να τις υλοποιήσουν, στέλνουν και το μήνυμα τους για να δείξουν ότι δεν ξεχνούν το ταίρι τους. Έ, κάπως έτσι και ο σύντροφος σου. Αν και συνήθως αυτό το κάνουμε οι γυναίκες, σημείωσε και το ότι μπορεί να το βλέπει και να μην σου απαντάει αμέσως για να στο παίξει και λίγο δύσκολος.

Μετά από 1 ώρα και ζήσε Μάη μου

Αν απαντάει μετά από 1 ώρα και γενικά η φάση είναι ζεν και δεν πειράζει αν δεν βγάζει η επικοινωνία σας κανένα νόημα, τότε –δεν θέλω να σε ταράξω– αλλά είναι κάπως σκούρα τα πράγματα. Μπορεί βέβαια να μην είναι παιδί της τεχνολογίας, αλλά φαντάζομαι θα είχατε βρει άλλη λύση, οπότε επανέρχομαι στο πρώτο σενάριο.

Όταν απαντάει αμέσως κάποιες φορές και κάποιες άλλες έχεις ξεχάσει πόσες ώρες έχουν περάσει

Εκεί που πας να συνηθίσεις δηλαδή στο ότι σου απαντάει αμέσως, τσουπ να το αλλάξει και να κάνει δέκα ώρες για να απαντήσει. Και αναρωτιέσαι –έγινε κάτι, ζει, είναι με άλλη, θύμωσε– μέχρι να σου πει μια καλή δικαιολογία (είτε ισχύει, είτε όχι) και όλα καλά.

Όταν δεν σου απαντάει ποτέ

Είναι αυτή η ημέρα που ξυπνάς, στέλνεις καλημέρα, δεν παίρνεις απάντηση ποτέ και καταλήγεις να τον ψάχνεις στη Νικολούλη. Δεν ξέρεις την αιτία, κάνεις σενάρια αλλά με τον τρόπο συμπεριφοράς του, από δω παν κι άλλοι.