Ρωτήσαμε, ψάξαμε, ερευνήσαμε και μάθαμε τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες στο σεξ. Με τα πολλά, καταλήξαμε σε δέκα χρυσούς κανόνες, ή αλλιώς τον δεκάλογο του καλού σεξ, που τα έχει όλα συγκεντρωμένα και νοικοκυρεμένα. Διάβασε και ξεκίνα την εξάσκηση!

1 Να παίρνεις, που και που, τον έλεγχο
Ναι, τους αρέσει μια ελαφριά υποταγή για να αλλάζουν λίγο οι ρόλοι. Και τρελαίνονται όταν παίρνεις πρωτοβουλίες και το πάνω χέρι στο κρεβάτι.

2 Τα σέξι εσώρουχα
Χρειάζεται ανάλυση; Πρώτα χορταίνει το μάτι…

3 Τα προκαταρκτικά
Αντίθετα με τον μύθο που επικρατεί, στους περισσότερους άντρες, αρέσει να υπάρχει μια σταδιακή κορύφωση στο σεξ. Η οποία θα ξεκινάει αργά και θα γίνεται πιο έντονη όσο πλησιάζετε στο τέλος.

4 Μίλα μου βρόμικα
Όπως κατάλαβες, αυτό δεν είναι μύθος. Το να μιλάς βρώμικα στο κρεβάτι τους αρέσει, φυσικά με μέτρο. Μην πάρεις θάρρος και μοιάζεις περισσότερο με λιμενεργάτη και λιγότερο με την σέξι κοπέλα του.

5 Να λες το όνομα του
Θέλει να το ακούει και θέλει να το ακούει από εσένα. Είναι ξεσηκωτικό για εκείνον, αυτή την στιγμή, να νιώθει πως είσαι το μόνο που μπορείς να σκεφτείς.

6 Η ανοιχτή-σε-πειραματισμούς νοοτροπία
Κάθε φορά που θα θέλει να σου προτείνει κάτι νέο, μην λες όχι αμέσως. Σκέψου το καλύτερα. Ενώ για να σου είναι πιο εύκολο, μπορείτε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ο καθένας και να ικανοποιείτε τα γούστα και των δυο σας.

7 Το να έχεις χιούμορ
Κι όμως! Το σεξ δεν είναι μια τυπική, σηνοθετημένη, στημμένη διαδικασία. Το σεξ θέλει άνεση, γέλιο, τσαχπινιά και όρεξη. Αν λοιπόν γίνει κάτι λίγο άβολο απλά χαμογέλα, κάνε ένα αστεί σχόλιο ώστε να του δείξεις πως δεν έγινε και τίποτα και προσπέρασε το.

8 Ο αυθορμηστιμός
Είναι ωραίο πράγμα να ταράζεις τα νερά. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο αυθόρμητη μπορείς. Ένα γρήγορο σεξ πάνω στην τραπεζαρία πριν την βραδινή σας έξοδο, την ώρα που το φαγητό είναι στο φούρνο και εσείς κοιτάτε τηλεόραση ή στο γκαράζ της πολυκατοικίας τις βρδινές ώρες θα εκτιμηθούν πολύ. Να το ξέρεις!

9 Να σε κάνει να τελειώνεις
Κι όμως για εκείνον είναι κάτι σαν μια προσωπική κατάκτηση. Μια επιβράβευση για όλη την σκληρή δουλειά που ρίχνει όλη αυτή την ώρα. Και χαίρεται πολύ όταν σε βλέπει χαρούμενη μετά από τόση κούραση.

10 Να τον κοιτάς στα μάτια
Δημιουργεί μια κάποια ένταση και του προκαλεί μια αίσθηση ταινίας. Η οπτική επαφή αυξάνει την ένταση. Πρόσεξε όμως μην ξεφύγεις από τα όρια. Τον κοιτάς για λίγα δευτερόλεπτα. Όχι όλη την ώρα που κάνετε σεξ σαν απροσάρμοστο!