Κάτι που δεν έχουμε ξανά δει ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό δημιούργησαν ο πρώην παίκτης του Masterchef, o Σεφ Διονύσης Πρώιος και ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο άνθρωπος πίσω από την Sirina Entertainment. Πρόκειται για την 1η εκπομπή μαγειρικής που θα είναι ταυτόχρονα και πορνό!

Πώς γίνεται αυτό; Στην νέα εκπομπή, που είναι από σήμερα διαθέσιμη, ο Διονύσης, ένας ομολογουμένως πολύ γοητευτικός σεφ, θα μαγειρεύει σε αιθέριες υπάρξεις ευφάνταστες συνταγές, ενώ ταυτόχρονα θα μας τις εξηγεί. Έπειτα, θα δίνει στα κορίτσια να δοκιμάσουν και θα εμπλέκεται σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους. Η πρωτότυπη σειρά θα ονομάζεται “Dionysis Diary” και αφορά τις καλύτερες απολαύσεις στη ζωή, το φαΐ και τον έρωτα.

Στο πρώτο επεισόδιο του “Dionysis Diary”, o Σεφ θα μας μαγειρέψει αστακό «μπρουτάλ». Τα επεισόδια θα προβάλλονται στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας SIRINACLUB.COM και στο Adult Pack στο κανάλι της Sirina στην Cosmote TV.

Η συνέχεια; Αναμένεται… «πικάντικη».

Πώς προέκυψε η συνεργασία του Διονύση Πρώιου με την Sirina Entertainment;

Όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», σκέφτεται εδώ και καιρό να προβεί σε μία τέτοια συνεργασία.

Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον ξέρω από 16 ετών. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε όταν τελειώσω εγώ με το συμβόλαιο μου, που τελειώνει σε ένα μήνα. Την ημέρα που θα τελειώσει το συμβόλαιο μου με ένα κανάλι που δεν μου έχει κάνει καμία πρόταση όλον αυτό τον καιρό περιμένω… Νομίζω ότι είναι κρίμα να ‘δένεις’ και να μην τους δίνει καμία ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα”!

Δείτε ακόμη: Τι πορνό παρακολουθούν οι Ελληνίδες στο lockdown; To Sirina Club έχει τις απαντήσεις