Αφού τα είπαμε σε χθεσινό post σχετικώς με το πως μπορείς να επιτύχεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου, ήρθε η στιγμή να περάσουμε σε επιπλέον καυτό υλικό που θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο να βρεις το κουμπί σου και να χαρείς την ερωτική σου ζωή!

Εγχειρίδιο οργασμού -Β μέρος 

Πρωκτικός οργασμός

Αν και θέμα ταμπού ο πρωκτικός έρωτας υπάρχει και προσφέρει ευχαρίστηση! Σύμφωνα με μία μελέτη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα το 22% των γυναικών (ηλικίας 20-39 ετών) το έχουν δοκιμάσει!  Οι ειδικοί λένε ότι αν δε σου αρέσει δεν πάει να πει ότι έχεις πρόβλημα αλλά είναι καλό, αρκεί να το θέλεις, να δοκιμάσεις καθετί στο sex (εφόσον σε ικανοποιεί και δεν σου προκαλεί σωματική ή ψυχική βλάβη)

Πώς να τον πετύχεις: Για να είναι ευχάριστη η διαδικασία χρειάζονται απαλά δάχτυλα, μικρά παιχνίδια και λιπαντικό. Καλό είναι να το δοκιμάσετε αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε οργασμό και να πειραματιστείτε με άνεση, ηρεμία και ενώ είστε σε κατάσταση χαλαρότητας.  Με δεδομένο ότι οι γυναίκες αισθάνονται ιδιαιτέρως ευάλωτες όταν γίνεται η “εξερεύνηση” αυτής της περιοχής, θα πρέπει να το συζητήσετε με το σύντροφό σας προκειμένου να σεβαστεί αυτό που θέλετε και να ακολουθήσει τις οδηγίες σας κατά γράμμα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάτι που μέχρι σήμερα σας ήταν άγνωστο και να σας χρίσει χαρά και ηδονή!

Κολπικός οργασμός 

Η ανατομία είναι το Α και το Ω του οργασμού και της γυναικείας κορύφωσης.  “Μερικές γυναίκες ανακαλύπτουν ότι η κλειτορίδα τους διεγείρεται αμέσως μετά τη  διείσδυση  και αυτό έχει να κάνει με το πόσο κοντά είναι στο άνοιγμα του κόλπου τους” , λένε οι ειδικοί και τονίζουν ότι αυτές είναι οι τυχερές γυναίκες.

Πώς να τον πετύχεις: Ο κολπικός οργασμός απαιτεί χρόνο, θέλει πολύ παιχνίδι, προσοχή, φροντίδα υπομονή και επιμονή.  Θέλει αργές κινήσεις και διαρκή πειραματισμό! Δοκίμασε το doggy style που βοηθάει πολύ το deeper and deeper και θα δεις!

Ο πολύπλευρος οργασμός 

Συνδυάζει τον ερεθισμό της κλειτορίδας αλλά και την κολπική διέγερση. Θέλει χρόνο και αφοσιωμένο εραστή!

Πώς να τον πετύχεις: Θέλει ο σύντροφος να επιδοθεί σε ένα από τα δύο και να πέσει με τα μούτρα στο ψητό ενώ την ίδια στιγμή ένα sex toy συμμετέχει και ανακαλύπτει το άλλο. Δοκίμασε την ιεραποστολική στάση με ένα μαξιλάρι να συγκρατεί τα οπίσθια σου ώστε να έχεις τη σωστή γωνία  η οποία μπορεί να  τον φέρει κοντά στο σημείο G. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να περιποιηθείς την κλειτορίδα σου. Βάλε λιπαντικό και άσε τα χάδια να γλιστρήσουν βαθιά!

Καλή διασκέδαση κορίτσια μου!