Έχεις διαβάσει τόσα πολλά για το πρώτο ραντεβού –πώς να ντυθείς, τι να παραγγείλεις, που να πάτε, τι να μην πεις και τι να μην πεις κτλ– που πλέον έχεις αποφασίσει απλά να είσαι ο εαυτός σου και ό,τι προκύψει. Και πολύ καλά κάνεις, αλλά κατσέ εδώ δίπλα μου γιατί σου έχω ένα νέο που δεν το περίμενες. Κατ’αρχήν το πρώτο ραντεβού σύμφωνα με έρευνες, πρέπει να είναι σε εστιατόριο για φαγητό. Όχι στην καντίνα της Μιχαλακοπούλου (τι κοτομπουκιές, Θεέ), αλλά σε ένα ωραίο και ήσυχο εστιατόριο.

Έστω λοιπόν, ότι ο τύπος που θες απεγνωσμένα σου ζητάει ραντεβού και έστω ότι πηγαίνετε σε εστιατόριο, γιατί όσο να πεις οι έρευνες δεν πέφτουν συνέχεια έξω. Όλα θα ξεκινήσουν απ’την στιγμή που θα κοιτάξεις τον κατάλογο μέχρι την στιγμή που θα παραγγείλεις. Σε αυτό το μικρό διάστημα, θα εξαρτηθεί αν θα τον γοητεύσεις ή όχι. Ναι φίλη μου, τράβα άφοβα τα μαλλιά σου.

Σύμφωνα με έρευνα, αν παραγγείλεις το ίδιο πιάτο με εκείνον -σημαίνει ίδια γούστα περίπου στο φαγητό- θα του κάνεις το κλικ. Θα του αρέσεις περισσότερο, εν ολίγοις.

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί δεν βγήκες δεύτερο ραντεβού με τον προηγούμενο;

(ερώτηση παγίδα)

rantevou