Μιλάμε για ένα θέμα λίγο ταμπού και πολύ διαδεδομένο την ίδια στιγμή. Δεν υπάρχει άντρας που να μην το έχει ζητήσει μεταξύ σοβαρού και αστείου και υπάρχουν λίγες γυναίκες που έχουν πει «ναι». Αν αρχίζεις και το σκέφτεσαι, έχουμε όλα τα tips, μικρά και μεγάλα, που σίγουρα θα χρειαστείς!

1 Σιγουρέψου πως αυτό θέλεις
Όντως τώρα. Μιλάμε για πολύ σιγουριά, όχι αστεία, όχι ψέματα και όχι χάρες για να τον ευχαριστήσεις. Αν δεν είσαι σίγουρη πως το θέλεις μην το κάνεις, γιατί έτσι μόνο κακό στη σχέση σας θα κάνεις, σε σένα και σε εκείνον. Σκέψου το, ζύγισε το και αν, και μόνο αν, σου πάει, προχώρησε το. Αν δεν σου πάει η καρδιά να τον φανταστείς καν με άλλη γυναίκα, πόσο μάλλον να το βλέπεις μπροστά σου, τότε άστο καλύτερα δεν είναι για εσένα αυτά. Και κακό δεν είναι!

2 Βρες το κατάλληλο άτομο
Γιατί σημασία έχει η παρέα και όχι ο προορισμός! Εδώ φυσικά υπάρχει μια παγίδα. Αν το άτομο είναι γνωστό σας, από το φιλικό σας περιβάλλον, κάποιος πρώην που βρισκόσασταν αραιά και που ή ακόμα και ο ταχυδρόμος τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς κινδυνεύεις να βρεθείς τόσο εκείνη τη στιγμή όσο και μετά σε πολύ δύσκολη θέση. Προτίμησε κάποιον που κανείς από τους δυο σας δεν γνωρίζει πολύ καλά. Η καλύτερη επιλογή ίσως είναι κάποιο έμπιστο site γνωριμιών, ενώ είναι πολύ σημαντικό το άτομο να είναι άξιο εμπιστοσύνης.

3 Θέσε τα όρια σου
Γιατί εκείνη τη στιγμή τα πράγματα θα είναι λίγο πάνω-χέρι-κάτω-χέρι-τίνος-είναι-το-πάνω-πάνω. Οπότε πριν ξεκινήσετε και ίσως καλύτερα πριν κάνετε την πρόταση στο τρίτο άτομο, συμφωνείστε οι δυο σας αρχικά ποια είναι τα όρια σας, οι κόκκινες ζώνες και τα απαγορευμένα. Για παράδειγμα ίσως σου φανεί πολύ άσχημο εκείνος να φιλάει στα χείλη μια ξένη. Ή μπορεί να μην θέλεις να υπάρξει κάτι παραπάνω από προκαταρκτικά μεταξύ τους. Ο καθένας έχει τα δικά του όρια. Τα δικά σου τα γνωρίζεις, οπότε να είσαι σίγουρη πως είναι όλα συμφωνημένα για να μην νιώσεις άβολα την πιο ακατάλληλη στιγμή.