Εντάξει, αν σε αυτή την εποχή αν δεν έχεις φλερτάρει μέσω μηνυμάτων ή είστε πολύ καιρό μαζί, τότε που δεν υπήρχε το Facebook, το Viber και γενικά το instant messaging ή φλερτάρεις με την ιδέα να γύρισεις στη σπηλιά των προγόνων σου και απορρίπτεις την τεχνολογία.

Τα μηνύματα είναι η ζάχαρη που πασπαλίζει τις φράουλες, το αλάτι που ρίχνουμε στις πατάτες (ναι, κάνω δίαιτα που το καταλάβατε;), αυτό το “κάτι” που κάνει το φλερτ τόσο ενδιαφέρον. Εντάξει, ας το παραδεχτούμε: πόσες φορές δεν έχουμε κάτσει πάνω από την οθόνη του κινητού χαζεύοντας αυτές τις τρεις τελίτσες να κουνιούνται που φανερώνουν πως ο συνομιλητής μας ετοιμάζει την απάντηση του;

Εμείς, λοιπόν, τα κοριτσάκια λατρεύουμε να λαμβάνουμε τα παρακάτω μηνύματα. Κύριοι, κρατήστε σημειώσεις -εκτός αν τα έχετε ήδη στείλει, ΟΛΑ- οπότε να σας ανακοινώσουμε πως περάσατε με επιτυχία την πίστα των μηνυμάτων:

Το μήνυμα “Καλημέρα”

Εντάξει, όχι ένα σκέτο “Καλημέρα” (σκέψου πόσες “Καλημέρες” έχουμε λάβει). Μπορεί να συνοδευτεί από ένα “Καλημέρα, όμορφη” ή από ένα “Καλημέρα” + ένα smily face. Μία “Καλημέρα” που να φαίνεται πως δεν είναι μια απλή “Καλημέρα”, που δόθηκε σημασία στη σύνταξη της. Ο στόχος είναι να εισπράξετε ένα χαμόγελο (ακόμα κι αν δεν το δείτε).

Το μήνυμα “Πέρασα πολύ όμορφα”

Το μήνυμα που λιώνει τον πάγο, είτε πρόκειται για πρώτο ραντεβού, είτε για μία ακόμη συνάντηση. Το κορίτσια χρειάζονται την επιβεβαίωση τους, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ντροπές ή για στάση “τηρώ σιγή ιχθύος”.

Το μήνυμα “Σε σκεφτόμουν”

Αυτό το μήνυμα φανερώνει την επιρροή που έχει αρχίσει να ασκεί στην καθημερινότητα σας αλλά και το γεγονός πως θέλετε να το γνωρίζει.

Το μήνυμα “Γι’αυτό σε ξεχώρισα”

Ναι, ήρθε η ώρα του κομπλιμέντου, που θέλει να μάθει γιατί διαλέξατε εκείνη.

Το μήνυμα “Πως ήταν η μέρα σου”

Φανερώνει γνήσιο ενδιαφέρον και πως ακόμα κι όταν υπάρχει απόσταση η σκέψη του άλλου παραμένει.

 

Το μήνυμα “Μου λείπεις”

Εντάξει, αν όντως σας λείπει, μην το σκέφτεστε, 10 γράμματα είναι.

Το μήνυμα “Σε αγαπώ”

Το πιθανότερο είναι να έχει ήδη ειπωθεί ενώπιος ενωπίω, αλλά επειδή τα γραπτά μένουν, δηλώστε το και γραπτώς!

Το μήνυμα “Συγγνώμη”

Συχνά οι περισσότερες παρεξηγήσεις λύνονται με ένα “συγγνώμη” ή έστω ξεκινούν να λύνονται με μια “συγγνώμη”.

Φυσικά, τα παραπάνω μηνύματα δεν αποτελούν μέρος ενός manual. Θα πρέπει να βασίζονται σε αληθινές προθέσεις και αισθήματα 😉