Πάθος, ορμές, τα χέρια κινούνται πάνω, κάτω και ο άντρας χυμά μέσα σε λίγα λεπτά για να κάνει σεξ και σαν άλλος άνθρωπος των σπηλαίων να αποδείξει πως είναι ο κατακτητής. Κι όμως αυτό που δεν ξέρει ή τουλάχιστον ξεχνά συχνά, είναι πως η γυναίκα μπορεί να γίνει δική του και μάλιστα να παραδοθεί ακόμα πιο εύκολα, εάν δείξει μεγαλύτερη προσοχή όχι μόνο στο στήθος και την κλειτορίδα της αλλά και στις 6 παρακάτω ερωτογενείς ζώνες που θέλουν κι αυτές τη φροντίδα τους. Και δυστυχώς συχνά μένουν παραπονεμένες!

1. Χείλη
Εάν ο άντρας ξέρει να φιλήσει καλά, η γυναίκα έχει λιώσει πριν καν βγει το παραμικρό ρούχο. Εάν δεν ξέρει να το κάνει καλά, πρέπει να κάνει προπόνηση και θα ανταμειφθεί με τα πιο δυνατά ερωτικά σκιρτήματα που είχε δει ποτέ σε γυναίκα.

2. Το πίσω μέρος του λαιμού
Δεν έχεις δει σε ταινίες τη γυναίκα να ανατριχιάζει ακόμα και με την παραμικρη ανάσα στο σβέρκο της; Εδώ υπάρχουν σίγουρες ανατριχίλες και οι άντρες εγκληματούν που τις αγνοούν!

3. Αυτιά
Ψιθύρισε κάτι ερωτικό στο αυτί της και θα νιώσεις τους μυς της να λιώνουν σαν βούτυρο. Φίλησέ τα, γλύψτα και είσαι ένα βήμα πριν τον παράδεισο!

4. Μηροί
Ειδικά το εσωτερικό τους μέρος βγάζει φλόγες και το παραμικρό άγγιγμα εκεί προκαλεί αναταραχή. Ο άντρας δεν πρέπει να τα ξεχνάει την ώρα του στοματικού. Τους αξίζουν πολλά μικρά μικρά ερωτικά φιλιά!

5. Οπίσθια
Δεν είναι εκεί μόνο για να τα γραπώσεις μίστερ και να απολαμβάνεις τη θέα την ώρα του “doggy style”. Γιατί νομίζεις πως αρέσει στις γυναίκες να τους ρίχνουν και κανένα σκαμπίλι εκεί πίσω; Δεν είναι “kinky”, είναι μία από τις άκρως ερωτεγενείς ζώνες της γυναίκας που αξίζει ειδικής προσοχής. Και λατρείας.

6. Πλάτη
Ο σωστός ο άντρας περνάει απαλά τα δάχτυλά του σε όλο το μήκος της πλάτης. Βάζει και μία ερωτική απαλή φωνή και της λέει τα πιο ωραία λόγια. Μετά την κοιτάει στα μάτια και απλά καταλαβαίνει πως την έχει κάνει δική του.