Ξέρεις πως το να ψάχνεις τον τέλειο άντρα είναι τόσο ανώφελο όσο και να περιμένεις να έρθει λεωφορείο στην ώρα του. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες συγκεκριμένες κάστες αντρών που απέχουν τρομερά ακόμα και από το μέσο όρο, ανίατες περιπτώσεις που πρέπει να τις αποφεύγεις το ταχύτερο δυνατό. Γιατί δεν πρόκειται να αλλάξουν με τίποτα και εάν ρισκάρεις να τις γνωρίσεις καλύτερα, θα την έχεις απλά πατήσει.

1. Ο μακάκιας
Εντάξει, είπαμε να ενδιαφέρεται για τους γονείς του, να αγαπάει τη μητέρα του, αλλά να μη φτάνει σε σημείο να την βάζει πάνω από σένα! Υπάρχουν ορισμένοι τύποι που ξέρεις πως οτιδήποτε και να κάνεις δεν θα καταφέρεις ποτέ να “τον αγαπήσεις όπως εκείνη”. Και φυσικά όσο καλά και να μαγειρεύεις, σκουπίζεις κλπ. δεν θα “την φτάσεις ποτέ”. Μακριά!

2. Ο εργασιομανής. Ο φιλόδοξος ξέρει πότε πρέπει να κλείσει τον υπολογιστή και να απολαύσει λίγο τη ζωή. Ο εργασιομανής είναι “άρρωστος” και κενός κατά βάθος και δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Θα λέει στην αρχή πως ενδιαφέρεται για τη σχέση σας, αλλά πάντα θα εξαφανίζεται γιατί έχει μία πολύ σημαντική δουλειά να τελειώσει.

3. Ο χλιαρός. Ο αδιάφορος, ο αναποφάσιστος, ο ξενέρωτος. Μηδέν πάθος για τη ζωή, μηδέν πάθος για σένα, δεν ξέρει τι θέλει να φάει, ούτε τι ταινία έχει όρεξη να δει. Εκνευριστικά ουδέτερος μία ολόκληρη ζωή. Εάν περιμένεις να αποφασίσει εάν σε αγαπάει ή όχι, πάρε μία καρέκλα και κάτσε γιατί μπορεί και να πιαστείς όρθια.

4. Ο “γόης”. Το κλασικό παγόνι που νομίζει πως ο καθρέφτης του κάνει χάρη που τον βλέπει, που άμα πηγαίνει και κανένα γυμναστήριο κοιτάζει τα μπράτσα του ανά μισό λεπτό. Τον ενδιαφέρει ο ρηχός εαυτός του και μόνο αυτός. Εσύ θα είσαι κάτι που θα συμπληρώνει την ύπαρξή του και την ομορφιά του.

5. Ο γυναικάς. Έχει διαφορά από τον παραπάνω γιατί αυτός είναι έξυπνος. Διαβολικός. Σε κρατάει και σου λέει τόσο πειστικά πως σε αγαπάει που τον πιστεύεις τυφλά. Το μόνο που κάνει είναι να σου ρίχνει στάχτη στα μάτια όπως και στις υπόλοιπες που δεν θέλει να αφήσει γιατί του αρέσει το χαρέμι που έχει στήσει.

6. Ο αιώνιος έφηβος. Έχει 30αρήσει και έχει ακόμα αφίσα στο δωμάτιο, φοράει άσπρη καλτσούλα και το τζιν δεν βγαίνει από πάνω του, ενώ περιμένει πως και πως την ώρα για τον αγώνα για να δει τι έχει πιάσει στο στοίχημα. Εάν περιμένεις να σε πάει σε κανένα μουσείο ή έστω μία πεζοπορία βρε άνθρωπε… σώθηκες!

7. Ο εγωιστής. Αυτός που ότι και να γίνει πάντα θα περνάει το δικό του. Εάν δεν του το ξεκόψεις από την αρχή, θα περάσεις μία αφάνταστα κουραστική σχέση που θα σε κάνει δυστυχισμένη. Όλες του οι ανάγκες θα είναι οι πρώτες που θα ικανοποιούνται και εσύ θα περιμένεις στο background μήπως και σε θυμηθεί κανείς.