Είναι σπουδαίο να έχεις βρει την αδερφή ψυχή σου. Από μικρές μεγαλώνουμε με την εντύπωση άλλωστε πως το άλλο μας μισό είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Αν ρωτήσεις κάποιο από τα ζευγάρια της Lacta θα σου πει πως σίγουρα τα 4 στοιχεία που τους έκαναν να επιλέξουν το ταίρι τους είναι τα παρακάτω:

 

Να ταιριάζετε:

Capture

Τι και αν τα ετερώνυμα έλκονται, σύμφωνα με έρευνες όσα ζευγάρια ταιριάζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην απιστήσουν. Πρόσεξε δεν εννοώ εμφανισιακά, εννοώ στον χαρακτήρα. Ναι μεν είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε μια σχέση αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό μπορεί να φέρει και συγκρούσεις

Αυτογνωσία:

Capture

Ξέρεις τι ζητάς, τι θέλεις, πώς θα το αποκτήσεις και τελικά πως θα κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα προκειμένου να βρεις τον ιδανικό σύντροφο

Κατανόηση:

Capture

Τόσο εσείς όσο και ο αγαπημένος σας πρέπει να έχετε κατανόηση. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε θα ξεπεραστούν μόνο αν είστε ενωμένοι. Πρέπει όσο και εσείς να είναι διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να αποκατασταθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σας.

Κοινά όνειρα:

Capture

Αν μοιράζεστε κοινά όνειρα είναι πολύ πιθανό να παραμείνετε δεμένοι ακριβώς για αυτό τον λόγο, επειδή θα προσπαθήσετε μαζί προκειμένου να πετύχετε.

Την Πέμπτη λοιπόν στις 14 Φεβρουαρίου το City Link γέμισε από έρωτα αφού όλοι όσοι πέρασαν κατάφεραν να δουν την έκθεση φωτογραφίας ActForLove. Ναι, εγώ ήμουν εκεί και είδα και τα 28 πορτραίτα των ζευγαριών που ειλικρινά είναι γεμάτα έρωτα. Οι φωτογραφίες σου προκαλούν τόσο όμορφα συναισθήματα και πραγματικά σε κάνουν να θέλεις και εσύ να βρεις το άλλο σου μισό. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως τα ζευγάρια της καμπάνιας ήταν εκεί και αν περνούσες από δίπλα τους θα έβλεπες τον τρόπο που κοιτάζονταν, που κρατούσαν το χέρι, ακόμα και που φιλήθηκαν!

Όλο αυτό δεν μπορούσε παρά να σε συγκινήσει και να πεις πως η αγάπη έχει διαφορετικές γεύσεις αλλά πάντα τα κοινά όνειρα, η κατανόηση, η αυτογνωσία και φυσικά το να ταιριάζεις με τον άλλον σε οδηγούν στο να έχεις μια επιτυχημένη σχέση.  Η αγάπη λοιπόν δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο αλλά σίγουρα έχει διαφορετική γεύση για τον καθέναν.