Θέλει να είναι μαζί σου, τελεία και παύλα. Έχει δει κάτι σε σένα που το εκτιμά βαθιά. Έχει εκτιμήσει τα σημαντικά σου προτερήματα, τα έχει εντοπίσει και ξέρει πως αξίζουν όλο το χρόνο του κόσμου. Μοιάζει ενθουσιασμένος που υπάρχεις, που έχεις τέτοιο χιούμορ, που μπορεί να πιστέψει επάνω σου και μαζί να αφεθεί και να χαλαρώσει δίπλα σου. Και αυτά είναι όλα όσα λατρεύει επάνω σου σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός
Δεν είσαι μόνο ένα ιδανικό άτομο για να σε κάνει κάποιος παρέα και να το διασκεδάζει. Ψάχνεις συνέχεια για καινούργιες προκλήσεις και θέλεις να βελτιώνεις τον εαυτό σου. Ο ενθουσιασμός σου είναι μοναδικός, πολλοί θα ήθελαν να τον έχουν και είναι αυτό που αγαπά σε σένα.

Ταύρος
Του αρέσει που έχεις ένα στυλ και το υποστηρίζεις χωρίς να δίνεις σημασία τι λένε οι άλλοι. Ξέρεις και πως να είσαι από τη μία τέλεια αμαζόνα αλλά και να βάζεις στυλ στο παρουσιαστικό σου όποτε χρειάζεται. Κάνεις τον κόσμο που είναι γύρω σου να αισθάνεται ασφάλεια, ενώ την ίδια στιγμή τον εμπνέεις.

Δίδυμος
Είσαι δημιουργική, επικοινωνιακή και κανείς δεν βαριέται δίπλα σου. Είσαι φίλη και σύντροφος σε ιδανικό πακέτο. Ο άντρας δίπλα σου αισθάνεται πως προχωρά στη ζωή του και τον περιμένει ένα εντυπωσιακό μέλλον.

Καρκίνος
Έχεις διαίσθηση και ξέρεις τι χρειάζεται ο άλλος πριν καν το ζητήσει. Νοιάζεσαι για τους άλλους, έχεις υπομονή και δεν είσαι εγωίστρια. Δίπλα σου αισθάνεται σα να είναι μέσα σε μία μεγάλη, ζεστή αγκαλιά που θα τον αγαπούν πραγματικά.

Λέων
Είσαι έξω καρδιά και με προσωπικότητα που εντυπωσιάζει. Ανθίζεις μέσα στον κόσμο και δείχνεις ακόμα πιο όμορφη. Καμαρώνει να σε βλέπει καθώς εντυπωσιάζεις τα πλήθη και αισθάνεται να γεμίζουν τα πνευμόνια του από υπερηφάνεια!

Παρθένος
Μαθαίνεις συνέχεια, ενθουσιάζεσαι με τα πιο μικρά, ψάχνεσαι συνέχεια και μαθαίνεις τους άλλους όσα ξέρεις. Ιντριγκάρεις το μυαλό του άλλου και δεν τον αφήνεις να βουλιάζει σ’ έναν καναπέ.

Ζυγός
Κάνεις τους άλλους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Μοιράζεις χαμόγελα και ήλιο και όλοι θέλουν να παίρνουν λίγη από τη μαγεία που έχεις επάνω σου. Και σιγά μη την αφήσει να φύγει από δίπλα του ο καλός σου!

Σκορπιός
Είσαι το αγαπημένο του μυστήριο που θα εξακολουθήσει να προσπαθεί να λύσει. Μέχρι να τα καταφέρει βέβαια θα τον καταγοητεύεις κάθε μέρα που περνάει. Είναι εθισμένος με την παρουσία σου. Τόσο απλά.

Τοξότης
Τα βλέπεις όλα τόσο θετικά και… φευγάτα που του φτιάχνεις τη διάθεση στο λεπτό. Κάθε μέρα μαζί σου είναι μία καινούργια περιπέτεια και δεν έχει σκοπό να μην την ζήσει δίπλα σου.

Αιγόκερος
Ενδιαφέρεσαι για τους άλλους. Πολύ. Είσαι υπεύθυνη, έχεις αξίες και ποιότητα, κάποια που μπορεί ο άλλος να βασιστεί. Λογικό να μην σε αφήνει από τα μάτια του.

Υδροχόος
Δεν κρίνεις τους άλλους. Δεν γκρινιάζεις, δίνεις σημασία μόνο στα σημαντικά και όχι στα εφήμερα και στις μικρότητες. Είσαι αυθεντική και αφήνεις τον άλλον δίπλα σου να αφεθεί και να παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό.

Ιχθύς
Έχεις κατανόηση, συμπόνοια. Ξέρεις να αγαπάς, να δημιουργείς, να δείχνεις ευαισθησία. Και ξέρει πως πρέπει να σε αφήσει να βγάλεις τον καλλιτέχνη από μέσα σου για να απολαύσει τη μαγεία σου.