Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αντίστροφη μέτρηση και καλοσορίζουμε το νέο έτος. Εντάξει είναι προβλέψιμο, κλασικό και έχει την χάρη του. Γιατί να μην κάνετε μια ιδιαίτερη χάρη στον εαυτό σας φέτος και να μεταφέρετε τη ρομαντική στιγμή της Πρωτοχρονιάς σας στο επόμενο επίπεδο; Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και ανταλλάξτε το παραδοσιακό μεταμεσονύκτιο φιλί με κάποιο μεταμεσονύκτιο σεξ! Σε τελική ανάλυση, η παράδοση λέει ότι ο τρόπος που ξεκινάς το νέο σου έτος είναι ο τρόπος που θα το τελειώσεις, οπότε ίσως ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι το 2024 είναι πολύ καλύτερο από το 2023, είναι να προετοιμαστείς για σεξουαλική επιτυχία από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Έχοντας αυτό κατά νου, και στο πνεύμα των εορτών, συγκεντρώσαμε μερικές εορταστικές στάσεις για να κάνουμε την Πρωτοχρονιά να ανταποκριθεί. Enjoy the New Year!

Το φλάουτο της σαμπάνιας

Ο ορισμός της Πρωτοχρονιάς όπως ένα ποτήρι σαμπάνια, οπότε γιατί να μην το βάλετε στη ρουτίνα σας. Σκάσε ένα μπουκάλι, φέρε το στην κρεβατοκάμαρα (ή όπου κι αν είσαι) και γλείφοντάς το εκ περιτροπής ο ένας από το σώμα του άλλου. Απλώς φροντίστε να το κρατάτε μακριά από τον κόλπο σας, ένα μέρος όπου δεν πρέπει να πάνε ποτέ τα ζαχαρούχα τρόφιμα (για χάρη του προσωπικού σας pH και των κυριών χωρίς βακτήρια).

Το Cork Popper

Να ένα για να ακολουθήσει το φλάουτο της σαμπάνιας (γιατί, θεματική συνέχεια). Βάλτε τον σύντροφό σας να κάθεται σταυροπόδι ή σε θέση λωτού, στο κρεβάτι ή στο πάτωμά σας ή όπου αλλού. Καθίστε στην αγκαλιά του και αφήστε τον σύντροφό σας να σας διαπεράσει, τυλίγοντας τα πόδια σας γύρω από τη μέση τους και κουνώντας μαζί για να κορυφωθούν – ξέρετε, τις μικρές, σταθερές, στριφογυριστικές κινήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απελευθερώσετε ένα φελλό από το μπουκάλι της σαμπάνιας. Πόντοι μπόνους εάν ενσωματώσετε το ρόφημα.

The Ball Drop

Τα ζευγάρια μπορούν να σκεφτούν το Ball Drop, μια αναμφισβήτητα πιο σέξι εμφάνιση στο ετήσιο φεστιβάλ Ryan Seacrest της 31ης Δεκεμβρίου. Για να το εκτελέσετε, ξαπλώστε ανάσκελα με το πάρτι που έχει την μπάλα να βρίσκεται πάνω από το πρόσωπό σας. Χαμηλώστε το όσχεό του στο στόμα σας, ρουφώντας και τις δύο μπάλες ταυτόχρονα ή μία προς μία—όποιος ρυθμός και όγκος σας αισθάνεστε πιο άνετα. Καθώς όλοι οι άλλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να κάνει η αστραφτερή υδρόγειος την τελική της κάθοδο στην Times Square, εσείς θα ζεσταθείτε με αυτό το πρελούδιο του στοματικού σεξ ή της κύριας εκδήλωσης, ό,τι κι αν επιλέξετε.

Φωτοβολίδα

Βάλτε τον σύντροφό σας να σας στερεώσει σε έναν τοίχο, κρατώντας σας γύρω από τη μέση, ενώ εσείς ακουμπάτε τους αστραγάλους σας στους ώμους του. Καθώς ο σύντροφός σας πιέζει, η σιλουέτα σας, με τα πόδια απλωμένα στον αέρα, θα πρέπει να μοιάζει περίπου με το σχήμα ενός βεγγαλικού. Ώρα να βγουν τα πυροτεχνήματα μετά τα μεσάνυχτα.

Midnight Magic

Νιώθετε πολύ, πολύ κουρασμένοι στο τέλος αυτής της μακράς χρονιάς; Γιατί να μην ξαπλώσετε ανάσκελα και να αφήσετε τον σύντροφό σας να κάνει την κυριολεκτική δουλειά των ποδιών καθώς μεταβαίνουμε στο 2024: Τοποθετήστε τον εαυτό σας ανάσκελα και βάλτε τον να γονατίσει ανάμεσα στα πόδια σας και μετά λυγίστε την πλάτη σας για να συναντήσετε τους γοφούς του. Με τα πόδια σας ίσια στο στρώμα ή στην επιφάνεια της επιλογής σας, ο σύντροφός σας μπορεί να χωθεί μέσα σας με βαθιές, ελεγχόμενες κινήσεις που διεγείρουν το σημείο G σας, ενώ ασκείτε λίγο τέντωμα στην πλάτη. Μαγεία όντως.

Happy New Sexy Year!