Αποτελούν 12 από τους πιο συνηθισμένους δείκτες ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά μαζί του. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι χρειάζεται συνδυασμός αυτών των δεικτών για να βγουν συμπεράσματα. Ένας μόνος του δεν αποτελεί σίγουρη ένδειξη!

 

 1. Έχει σημάδια

Βλέπεις περίεργα σημάδια πάνω στο δέρμα του που δεν τα έκανες εσύ ή… δεν είσαι σίγουρη ότι τα έκανες εσύ, όπως σου λέει. Αν επαναλαμβάνεται αυτή η αίσθηση, κάτι δεν πηγαίνει καλά.

 1. Περιποιείται πολύ περισσότερο τον εαυτό του

Υιοθετεί καινούριες συνήθειες, ασχολείται πολύ περισσότερο με την εμφάνισή του, και αλλάζει στυλ στα μαλλιά του, στο ντύσιμό του, παντού. Αν δεν έχει πάθει κρίση ηλικίας και δεν είναι σε φάση αλλαγών στη ζωή του, η συμπεριφορά αυτή είναι τουλάχιστον περίεργη. Βέβαια, αν βγαίνει με κάποια πρώην του ή αν ανέκαθεν είχε στη φύση του την απιστία, αυτές τις αλλαγές μπορεί να μην τις παρατηρήσεις ποτέ!

 1. Δουλεύει πολύ περισσότερο

Οι μέρες της δουλειάς του αυξάνονται, και συχνά επεκτείνονται και στα σαββατοκύριακα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ώρες που αφιερώνει στη δουλειά και σε συναντήσεις μέσα στην ημέρα. Σου λέει ότι δεν τον καταλαβαίνεις και θα περίμενε περισσότερη κατανόηση από εσένα. Μπορεί όντως να ισχύει, δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Ωστόσο, αν δεν δείχνει ιδιαίτερη προθυμία να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά του για να σε δει, και στον ελάχιστο χρόνο που του μένει ελεύθερος θέλει να συναντήσει τους φίλους του (κάθε φορά), είναι πολύ πιθανό να μην αισθάνεται την έλλειψη της γυναικείας παρουσίας.

 1. Αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο στους φίλους του

Αν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, κρίση ηλικίας, κρίση εργασίας, κρίση άγχους, και ταυτόχρονα περιποιείται πολύ τον εαυτό του πριν πάει να τους συναντήσει, μάλλον πρέπει να έχεις το νου σου.

 1. Σου παίρνει δώρα και κάνει εκπλήξεις

Και είναι συνήθειες που δεν είχε ποτέ. Είναι πιθανό να θέλει να επανορθώσει για κάτι, ή να έχει τύψεις για κάτι.

 1. Η διάθεσή του έχει σκαμπανεβάσματα

Τη μία είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που γνώρισες ποτέ και την άλλη δεν έχεις ιδέα γιατί είναι τόσο επιθετικός και παρεξηγεί το κάθε τι που του λες.

 1. Βάζει το κινητό του στο αθόρυβο

Ιδιαίτερα το βράδυ που γνωρίζει πως δεν θα έχει τηλεφωνήματα από τη δουλειά. Αν δεν ανήκει στην κατηγορία ατόμων που δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανένας, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, παρατήρησε πόσο συχνά το κοιτάει. Αν το παίρνει παντού μαζί του και δεν το αφήνει σε ένα σημείο, πρόσεχε.

 1. Αγνοεί τις κλήσεις σου

Όχι πάντα, αλλά πολύ συχνά. Είτε είχε δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε και είδε την κλήση σου μετά από τρεις είτε δεν είχε μπαταρία. Αντίστοιχα, όταν βγαίνει με τους φίλους του, δεν βλέπει ποτέ το μήνυμα που του έστειλες.

 1. Οι απαντήσεις του είναι σύντομες και κοφτές

Όταν είναι έξω, σου απαντάει στο μήνυμα κοφτά. Αν σε ρωτήσει κάτι, βλέπει την απάντησή σου μετά από ώρες.

 1. Δεν σου γνωρίζει τους φίλους του

Ακούς γι’ αυτούς, αλλά από φυσική παρουσία τίποτα. Δεν σου προτείνει να βγείτε όλοι μαζί και δεν δείχνει καμία προθυμία να στους γνωρίσει. Αυτό δεν σημαίνει πως στην παρέα δεν υπάρχουν κοπέλες.

 1. Σου δείχνει ενδιαφέρον αλλά…

…Ίσα ίσα για να εξασφαλίσει ότι θα είσαι εκεί, κάθε φορά που θα θέλει να σε δει. Θεωρείς ότι ενδιαφέρεται, τον δικαιολογείς και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Τόσο απλά.

 1. Δεν επιδιώκει το σεξ

Συχνά πρέπει να του το ζητήσεις ή να ανοίξεις εσύ την συζήτηση. Θα πάρεις μία ωραιότατη απάντηση του στυλ «Νομίζω πρέπει να αναλάβω δράση» μετά από μία εβδομάδα απουσίας από το κρεβάτι σου λόγω «δουλειάς». Ακριβώς, νομίζει.