Για δες καιρό που διάλεξε η συγκεκριμένη δημοσκόπηση να δει το φως της δημοσιότητας. Όταν γράφεις ένα άρθρο σε περίοδο capital control όπου το ημερήσιο όριο ανάληψης από τα ΑΤΜ είναι 60 ευρώ (και οι περισσότεροι παίρνουμε 50 ευρώ γιατί μέχρι να φτάσουμε στο ΑΤΜ), και μαθαίνεις πως το συμπέρασμα της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού Time, ορίζει πως το πιο σέξι χαρακτηριστικό της γυναίκας σήμερα, είναι οι ικανότητες της στη διαχείριση των χρημάτων, τότε καταλαβαίνεις πως δεδομένων των συνθηκών όλες οι Ελληνίδες θα γίνουν σύμβολα του σεξ!

Συγκεκριμένα, η οικονομική υπευθυνότητα συγκέντρωσε την προτίμηση των περισσότερων από τους 1000 συμμετέχοντες, ενώ η αίσθηση του χιούμορ και η συμπόνοια κατέλαβαν τις άλλες δύο θέσεις της βασικής τριάδας των πιο σαγηνευτικών χαρακτηριστικών σε μια γυναίκα.

Κι αν αποφάσισες να πάρεις το ξεσκονόπανο και να κατευθυνθείς προς το ράφι επειδή θεωρείς πως η δημοσκόπηση απευθύνεται στις γυναίκες που έχουν ήδη αρκετά χρήματα για να διαχειριστούν, θα επιστήσω την προσοχή σου στη λέξη “υπευθυνότητα” καθώς οι ερωτηθέντες δήλωσαν πως δεν τους ενδιαφέρει το ύψος του μισθού αλλά δίνουν σημασία στο πως μια γυναίκα διαχειρίζεται το budget της κι αν πληρώνει εγκαίρως τους λογαριασμούς της.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και σίγουρα το πρότυπο της Marilyn Monroe με το “Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας” ανήκει σίγουρα στο παρελθόν και μάλλον είναι καλύτερα έτσι. Diamonds are a girl's best friend

Κι επειδή όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας, το περίμενες ποτέ πως η τακτική “και το σκ*&%το σου παξιμάδι” θα σε μετέτρεπε σε ποθητό θηλυκό;