Τώρα ήρθε όμως η ώρα να μάθεις και όλα τα περίεργα πράγματα που τον βάζουν σε σεξουαλική διάθεση…

● Σίγουρα θα έχει ένα τραγούδι που θα του θυμίζει μια καυτή νύχτα που έχει περάσει στο παρελθόν. Όποτε το ακούει τυχαία σίγουρα ερεθίζεται! Γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις αυτό υπέρ σου;

● Επηρεάζεται πολύ και από τις μυρωδιές. Φόρεσε ένα διαφορετικό άρωμα κάθε φορά που κάνετε σεξ οπότε μια μέρα που θα θέλεις να τον αποπλανήσεις δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο εκτός από το άρωμα. Θα του δημιουργηθούν αμέσως άγριες διαθέσεις γιατί θα έχει συνδέσει τη μυρωδιά με το σεξ.

● Τον ερεθίζει να σε βλέπει να ετοιμάζεσαι ειδικά όταν βάζεις καλσόν ή ένα κόκκινο κραγιόν! Την επόμενη φορά μην φοβηθείς να ετοιμαστείς μπροστά του.

● Λατρεύει όταν φοράς ένα έντονο χρώμα στο φόρεμά σου όπως είναι το κόκκινο. Είναι πολύ σέξι όταν δεν φοβάσαι να κάνεις εντύπωση.

● Ένα από τα αγαπημένα του πράγματα που τον φτιάχνουν είναι όταν παλεύετε μεταξύ σας και γαργαλάτε ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ εύκολο να καταλήξει αυτό σε ένα τέλειο σεξ!

● Ναι, του αρέσει να παθιάζεσαι για κάτι που είναι τελείως geeky όπως είναι να κάνεις συλλογή από χαρτοπετσέτες ή να παίζεις φανατικά videogames! Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι πάντα super θηλυκή.