Η νέα ταινία της Maleficent πλησιάζει και σύμφωνα με τη προηγούμενη θέλω να σου πω πως βλέποντας τη κατάλαβα τα παρακάτω που σίγουρα είναι ένας λόγος να περιμένω πως και πως την καινούρια ταινία.

  1. Υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία – Πολλές φορές στη ζωή μας έχει σημασία από ποια όψη του νομίσματος κοιτάμε. Τόσα χρόνια θεωρούσαμε τη Maleficent την “κακιά” της υπόθεσης. Στο έργο όμως φάνηκε πως δεν ήταν έτσι τα πράγματα, η συμπεριφορά της είχε λόγο.
  2. Ένας χωρισμός μπορεί να ωθήσει ένα άτομο να λάβει δραστικά μέτρα – Όταν η καρδιά ενός ατόμου σπάσει, οι ενέργειες που μπορεί να κάνει ίσως είναι αρκετά ακραίες. H Maleficent κράτησε αυτή την οργή μέσα της και την έβγαλε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο προκειμένου να πληγώσει εκείνον.
  3. Η πραγματική αγάπη μπορεί να σώσει το “χάος” που θα προκαλέσουμε – Ανεξάρτητα από το πόσο ακραίες είναι οι πράξεις μας, η καρδιά μας μπορεί πάντα να μαλακώσει με την πραγματική αγάπη. Η Maleficent γνωρίζοντας την μικρή Aurora κατάλαβε πως τελικά δεν ήταν κακιά αλλά πληγωμένη.
  4. Η αληθινή αγάπη έχει περισσότερες μορφές από ότι φανταζόμαστε – Οι περισσότεροι άνθρωποι συσχετίζουν αυτόματα την αληθινή αγάπη με μια σχέση. Εκείνη όμως δείχνει μέσα στο έργο πως οι φίλοι αλλά και η ίδια μας η οικογένεια είναι επίσης πηγές αληθινής αγάπης.
  5. Κάθε άτομο είναι ικανό να κάνει κακό – Το θέμα όμως είναι να αποφασίσεις πραγματικά μέσα σου ποιο πρόσωπο θέλεις να έχεις. Είναι λογικό κάποιες φορές στη ζωή σου να παίρνεις λάθος αποφάσεις ή να θυμώνεις μη ξεχνάς όμως ποτέ ότι δεν έχει νόημα να παίρνεις κακόβουλες αποφάσεις ώστε να βλάψεις όσους σε έβλαψαν. Μη ξεχνάς ποτέ πως ρόδα είναι και γυρίζει.

Στην καινούργια ταινία της Disney “Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους”, που ακολουθεί την πετυχημένη διασκευή του 2014, η Maleficent και η βαφτιστήρα της, Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Aurora, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο.

Η κατακερματισμένη σχέση τους, που σέρνεται ανάμεσα στην εκδίκηση και την άδολη αγάπη, δείχνει να ανθίζει, όσο η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις νεράιδες επιβιώνει. Ο γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ’ αλήθεια οικογένεια.