Συχνά είμαστε τόσο απασχολημένοι με πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινή μας ζωή που τείνουμε να ξεχνάμε καμιά φορά τις «ζουζουνιές» με τον σύντροφό μας.  Γι’ αυτό για να διατηρήσεις τη φωτιά αναμμένη, πρέπει να βρεις τρόπους να σου φτιάξει η διάθεση και να κάνεις συνειδητή προσπάθεια. Εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων για να εμπλουτίσεις τη σχέση σου.

Κάνε έκπληξη στον σύντροφό σου με ένα Χριστουγεννιάτικο ραντεβού

Κανόνισε ένα δείπνο με τον σύντροφό σου και, στη συνέχεια, κάνε κράτηση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κρυφά από εκείνον. Φεύγοντας από το μαγαζί που έχετε φάει το τέλειο δείπνο εκείνος θα πιστεύει ότι επιστρέφετε σπίτι, ενώ εσύ θα τον οδηγήσεις στο ξενοδοχείο! Μερικές φορές η έξοδος από το περιβάλλον σας μπορεί να επαναφέρει τη σπίθα σε μια σχέση.

Σέξι θάρρος ή αλήθεια

Όσοι από εμάς έχουμε παίξει αυτό το παιχνίδι μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι είναι πραγματικά spicy. Ωστόσο, απόφυγε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να κάνουν τον σύντροφό σου να νιώσει άβολα.

Φτιάξτε σέξι «κουπόνια»

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανάψουν τα αίματα είναι να φτιάξεις μερικά κουπόνια που ο σύντροφός σου μπορεί να «εξαργυρώσει» για να λάβει ειδικές υπηρεσίες. Μπορεί να είναι ένα μασάζ ή μια βραδιά «όλα για αυτόν» όπου πρέπει να κάνεις ό,τι θέλει ο εκείνος.

Βοήθησέ τον

Μπορεί να μην ακούγεται σέξι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Οι διακοπές των Χριστουγέννων μπορεί να είναι μια αγχωτική περίοδος για τον σύντροφό σου – φροντίζοντας τα παιδιά, την οικογένεια, τους φίλους σας – και μπορεί να μην έχει τη διάθεση για έναν γύρο στο κρεβάτι. Προσπάθησε να του φτιάξεις την διάθεση βοηθώντας τον σε κάποιες δουλείες!

Δημιούργησε μια προσμονή

Είναι εκπληκτικό πόσο καλύτερο είναι το σεξ όταν το ανυπομονείς. Το να δίνουμε προσοχή ο ένας στον άλλο και να δίνουμε προτεραιότητα ο ένας στον άλλο μπορεί να εκπληρώσει τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Δημιούργησε μια προσμονή λέγοντάς του πόσο τον θέλεις και πόσο ανυπομονείς να έρθει το βράδυ για να μπορέσετε να ξεμοναχιαστείτε!

Αν θέλετε να κάνετε καλό σεξ, ωραιοποιήστε τα πράγματα, δουλέψτε το. Η αντίληψη ότι το σεξ είναι καθαρά φυσικό και θα γίνει χωρίς προσπάθεια είναι λανθασμένη και σίγουρα δεν ισχύει για σχέσεις που διαρκούν μια ζωή. Το σεξ ενισχύει τη λίμπιντο σας και βοηθάει την υγεία σας αφού ελευθερώνονται όλες οι ορμόνες της χαράς και της ικανοποίησης!

Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείς να δοκιμάσεις να ανανεωθείς και να ανανεώσεις την σχέση σου, και αυτό απαιτεί προσπάθεια που καλό είναι να καταβάλλεται και από τους δυο σας. Αλλά δεν έχει σημασία ποιος θα ξεκινήσει να προσπαθεί….απλά ξεκίνα εσύ και σίγουρα θα ανταμειφθείς!