Γιατί το σεξ με τον αγαπημένο σου είναι παραμυθένιο, έντονο και παθιασμένο μόνο κάποιες φορές. Καθώς υπάρχουν και άλλες τόσες που η αμηχανία και μια άβολη στάση αρκούν  για να σας κάνουν να μοιάζετε με κωμωδία.

Από την άλλη όμως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να αγχώνεσαι καθώς μιλάμε για καταστάσεις που κάθε ζευγάρι έχει ή θα ζήσει. Στιγμές που απορείς γιατί σε τοποθέτησε έτσι και αν θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς και να το βάλεις στα πόδια αλλά και φορές που νιώθεις πως τα όρια του προσωπικού σου εξευτελισμού έφτασαν νέο επίπεδο. Ηρέμησε όμως, δεν είσαι μόνη σε όλο αυτό. Αυτά είναι πράγματα που όλες έχουμε ζήσει.

Η πρώτη φορά που κάνετε σεξ
Μηδέν χημεία, λιγοστή οικειότητα και ένα αίσθημα αυτοϊκανοποίησης χωρίς να σε νοιάζει πόσο καλά περνάει ο παρτενέρ σου. Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ μαζί του ίσως είναι και η χειρότερη. Οι υπόλοιπες θα είναι άκρως βελτιωμένες.

Εκείνη η φορά που πήγατε μαζί τουαλέτα στο μπαρ
Παραδέξου το, η τουαλέτα των μπαρ είναι άβολη, ενίοτε λίγο βρώμικη –ανάλογα πόσο προχωρημένη ώρα αποφασίσατε να την επισκεφτείτε- και μέρος πολυσύχναστο. Θα μου πεις ο φόβος μη σας πιάσουν σας έβαλε την ιδέα να το δοκιμάσετε, αλλά ίσως όταν θα έχεις μοναδική θέα το πλακάκι με το τηλέφωνο μιας Σούλας πάνω, το ξανασκεφτείς.

Εκείνη η φορά που είπατε να δοκιμάσετε μια νέα στάση
Και καλά το σκεφτήκατε. Άλλο η θεωρία όμως και άλλο η πράξη. Ειδικά αν η στάση που επιλέξατε έχει βγει από οδηγό πιλάτες και όχι από το κάμα σούτρα. Χέρια εδώ, πόδια εκεί, ιδρώσατε, λαχανιάσατε και άντε τώρα να ευχαριστηθείς κρεβάτι. Ειδικά αν είστε πιο μπλεγμένοι και από ακουστικά σε γυναικεία τσάντα.

Αυτό το ένα γρήγορο
Έχετε ετοιμαστεί να βγείτε και ξαφνικά το καινούργιο σου κορμάκι ξυπνάει τα ζωώδη ένστικτα στο αγόρι σου και αποφασίζει πως σε θέλει εδώ και τώρα. Τι και αν ο κόσμος περιμένει; Είναι όμως στανταράκι πως οι φορές που ενδίδετε αυθόρμητα για ένα-στα-όρθια, είναι οι φορές που θα το ευχαριστηθείς λιγότερο.

Το μεθυσμένο σεξ
Μην ακούς τι λένε, δεν είναι όπως στις ταινίες. Στην πραγματική ζωή το μεθυσμένο σεξ είναι τόσο άβολο όσο απροσάρμοστοι είστε και οι δυο εκείνη τη στιγμή. Ενώ πέρα από όλα τα άλλα, είναι και ατελείωτο. Κυριολεκτικά!