Το sex είναι το Α και το Ω της καθημερινότητας μια σχέσης. Δεν πρέπει να είναι μέτριο ούτε αδιάφορο. Γι΄αυτό και σου αποκαλύπτουμε έναν οδηγό σεξουαλικής ικανοποίησης σύμφωνα με το ζώδιό σου, για να βρεις με ποιον ταιριάζεις αλλά και πως να τον κερδίσεις!

KΡΙΟΣ: Θέλει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων και να κατευθύνει τις κινήσεις σου. Του αρέσει το άγριο sex και βαριέται τις απαλές κινήσεις…γιατί μπορεί και να κοιμηθεί! Δεν θέλει να κάνει έρωτα αλλά παθιασμένο sex!
Iδανικός συνδυασμός: Σκορπιός, Λέων, Δίδυμος

ΤΑΥΡΟΣ: Eίσαι πιο cool στο κρεββάτι. Δεν σου αρέσουν τα ακροβατικά και τα περίεργα εκτός και αν σε συνεπάρει ο σύντροφός σου. Γι΄αυτό και χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγήσει.
Iδανικός συνδυασμός: Κριός, Υδροχόος, Σκορπιός

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σου αρέσει το ρομαντικό sex αν είσαι ερωτευμένη! Αν δεν είσαι και κάνεις απλά ένα ne night stand τύπου, τότε σου αρέσουν ναι μεν τα παθιασμένα πράγματα αλλά και με συνοπτικές διαδικασίες!
Ιδανικός συνδυασμός: Κριός, Λέων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιάζονται και εύκολα. Όλο και κάτι θα τους χαλάσει. Είναι τα πιο περίεργα ζώδια σε αυτό το κομμάτι. Όμως αν βρεις τα κουμπιά του τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσετε και οι δυο! Ή θα έχει πολλαπλούς οργασμούς ή κανέναν! Είναι τα άκρα!
Ιδανικός συνδυασμός: Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος

ΛΕΩΝ: Σου αρέσει να σε υπηρετούν! Άρα θέλεις να έχεις το πάνω χέρι πάντα ακόμα και στο sex! Σου αρέσει το sex τρελά και μπορείς να κάνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με όποιον και αν πας θα τη βρεις την άκρη σου. Προσαρμόζεσαι κατευθείαν σε όλες τις περιστάσεις!
Ιδανικός συνδυασμός: Κριός, Τοξότης, Υδροχόος, Δίδυμος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δίνεις κατευθύνσεις και μετά αξιολογείς! Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και περιμένεις να κάνει το ίδιο και ο άλλος. Αν δεν το κάνει απλά πας στον επόμενο. Δεν δίνεις σεξουαλικές ευκαιρίες έτσι απλά!
Ιδανικός συνδυασμός: Τοξότης, Ζυγός, Καρκίνος

ΖΥΓΟΣ: Όλα σου αρέσουν, όλα τα δοκιμάζεις. Δύσκολα να πεις όχι σε κάτι. Πειραματίζεσαι συνέχεια και θέλεις έναν σύντροφο που να σε παρακινεί να δοκιμάζεις νέα πράγματα.
Ιδανικός συνδυασμός: Ζυγός, Αιγόκερως, Ιχθύς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι non stop με τη σκέψη στο sex! Σκέφτεσαι στάσεις, μέρη , καινούρια βοηθήματα! Είσαι πάντα ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνεις sex και έχεις πάντα όρεξη. Δεν βαριέσαι ποτέ. Δεν θέλεις flat πράγματα και σου αρέσει να εναλλάσσεις τις στάσεις. Μην μένεις πάντα κολλημένη στα ίδια!
Ιδανικός συνδυασμός: Καρκίνος, Ιχθύς, Αιγόκερως, Κριός

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλήττεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Θέλεις συνέχεια να δοκιμάζεις νέες στάσεις, νέα μέρη. Μάλιστα αν κάνεις δημόσια κάπου sex σε εξιτάρει τόσο πολύ που θα θέλεις να το κάνεις συνέχεια.
Ιδανικός συνδυασμός: Καρκίνος, Ιχθύς, Λέων

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν κάνει sex δεν είναι focus μόνο σε αυτό. Σκέφτεται χίλια δυο επαγγελματικά θέματα, δίνοντας πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Πως γίνεται αυτό; Μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς! Κάνεις ακραία πράγματα στο κρεβάτι και δεν το περιμένει κανείς από εσένα! Είσαι απρόβλεπτη!
Ιδανικός συνδυασμός: Ιχθύς, Υδροχόος, Ταύρος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια αδεξιότητα την έχεις στο κρεβάτι! Ναι μεν είσαι sexy αλλά κάνεις κάτι απρόβλεπτες κινήσεις που μπορούν τον άλλο να τον ξενερώσουν. Και αυτό συμβαίνει όταν δεν έχεις χημεία με τον άλλο. Γιατί όταν έχεις θα κάνεις το καλύτερο sex που μπορεί να σκεφτεί κάποιος.
Ιδανικός συνδυασμός: Λέων, Τοξότης, Σκορπιός

Ιχθύς: Θέλεις τα άκρα. Τη μια θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και την άλλη να είσαι το “θύμα”. Μπορείς να κάνεις ότι σου ζητήσει ο σύντροφός σου. Είσαι ανοιχτή και σου αρέσει ο κίνδυνος και όλα τα απαγορευμένα σε εξιτάρουν! Σκέφτεσαι συνέχεια το sex και αν δεν γίνεται συχνά νευριάζεις!

Ιδανικός συνδυασμός:Kαρκίνος, Ιχθύς, Τοξότης, Αιγόκερως