Τα πρωτεία είναι δικά σου. Πίστεψέ το και θα της μείνεις αξέχαστος στον αιώνα τον… άπαντα!

Εμείς οι άντρες έχουμε τα κολλήματά μας. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην ερωτική ζωή μιας γυναίκας. Φυσικά η εκάστοτε σύντροφος λέει στον εκάστοτε σύντροφο της «Είσαι ο καλύτερος που είχα ποτέ». Εδώ είναι η διαφορά. Πως θα γίνεις ο πραγματικά ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ που θα το εννοεί και σε κάθε σύγκριση θα βγαίνεις νικητής;

Μην κάνεις σαν λιγούρης

Αφού φτάσατε σπίτι σου μην ορμάς λες και είναι μπριζόλα. Η γυναίκα θέλει να την… παίξεις και να την έχεις σε εγρήγορση. Είναι το Α και το Ω για μια γυναίκα το πώς την χειρίζεται ένας άντρας σε αυτές τις στιγμές. Γδύστην αργά, μην πιέζεις το στήθος της σαν μπάλα για τον θυμό, μην την χαϊδεύεις (ναι εκεί που φαντάζεσαι) λες και τρίβεις κανένα τοίχο με γυαλόχαρτο. Λεπτές κινήσεις, και η βασική αρχή είναι: τόσο-όσο. Μην περάσεις στο άλλο άκρο και δεν αγγίζεις!

Μάθε να διαβάζεις το timing

Kάθε στιγμή σεξ δεν είναι η ίδια. Άλλο σεξ θα κάνεις στην επέτειό σας, άλλο θα κάνεις μετά την δουλειά και άλλο μετά από ένα βράδυ γεμάτο χορό και αλκοόλ. Ο καλός (τι καλός; Ο καλύτερος!) εραστής ξέρει να διαβάζει την στιγμή και να πράττει αναλόγως. Επίσης το ίδιο ισχύει και κατά την διάρκεια του σεξ. Μην κάνεις spanking με το ξεκίνημα. Κάντο όταν πρέπει. Μην πας να αγριέψεις τα πράγματα αμέσως. Οι γυναίκες θέλουν ρομαντικά στην αρχή και στην συνέχεια πιο άγρια. Μάθε να διαβάζεις τι θέλει!

Ουκ είσαι ξενέρωτος

Θες να παίξετε τον γιατρό; Πρότεινέ το. Είδες εσώρουχα σε μια βιτρίνα που σε έφτιαξαν αμέσως; Αγόρασέ της τα. Έχεις στο μυαλό μια φαντασίωση; Ζήτα να την κάνετε. Σου πρότεινε κάτι περίεργο; Τόλμησε το. Αν είσαι πουριτανός στο κρεβάτι, δεν θα γίνεις ποτέ ξεχωριστός για εκείνη. Γενικά προσπάθησε να την εκπλήσσεις συνεχώς.

Να είσαι ευγενικός

Ακόμη και αν πάει το spanking και το dirty talking… σύννεφο να ξέρεις τα όρια. Δεν μπορείς από το πουθενά να πας να μπεις από την… πίσω πόρτα. Ρώτησες; Έτσι είναι, άιντε-άιντε; Μπορείς να είσαι και άγριος αλλά και ευγενικός σαν εραστής. Να ρωτάς, να συζητάς και σημαντικότερο: Να ακούς και εκείνη!

Μην κοιτάς την πάρτι σου

Η λογική «εγώ τελείωσα, οπότε σεξ τέλος» πρέπει να την ΣΒΗΣΤΕΙ από κάθε αντρικό εγκέφαλο. Σεξ κάνουν δυο άτομα: Εκείνη και εσύ. Πρέπει να τελειώσουν δυο άτομα. Όπως κατάλαβες θα πρέπει να δώσεις βάρος μέχρι εκεί που δεν πάει στους δικούς της οργασμούς και μετά στον δικό σου. Γιατί ας μην γελιόμαστε: Εσύ τελειώνεις πρώτος. Άλλαξε το αυτό και θα ανταμειφθείς. ΣΙΓΟΥΡΟ.

Δεν πιέζεις

Το σημαντικότερο το άφησα στο τέλος. Δεν θέλει να κάνει κάτι; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Μην κλαψουρίζεις, μην μουρμουράς, μην  ικετεύεις. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Αν το κάνει με το ζόρι δεν έχει καμία απολύτως αξία. Και αν μια γυναίκα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ… ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!