Αν βγεις για ένα ποτό με τις φίλες σου και πιάσετε το καυτό θέμα συζήτησης των πρώτων ραντεβού, σίγουρα θα σας πάρει το πρωί. Το ένα ποτό, θα γίνουν τρία-τέσσερα. Η κάθε μία θα έχει να εξιστορήσει τις δικές της εμπειρίες, ξεκινώντας από το πιο τέλειο ραντεβού, μέχρι αυτό που στην πραγματικότητα θέλει να ξεχάσει αλλά θα θυμάται για πάντα. Εδώ μπορεί να υπάρχει και μία δυσκολία, γιατί δεν είναι και 1-2.

Τα πρώτα ραντεβού είναι εν ολίγοις σαν ένα μάθημα. Όσα περισσότερα ραντεβού, τόσο πιο εύκολο να καταλάβεις με ποιον άντρα δεν πρέπει να υπάρξει δεύτερο. Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχουν τα δείγματα απ΄την πρώτη κιόλας συνάντηση. Για παράδειγμα, αν κάπου εντοπίσεις τα παρακάτω, τότε πρέπει να ξανασκεφτείς την ιδέα του δεύτερου ραντεβού:

1. Πρώην, αυτή η μάστιγα

Ξεκινάω με αυτό που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στα bullets, ωστόσο τώρα τελευταία παίζουν πολύ οι πρώην στα πρώτα ραντεβού και εμένα προσωπικά δεν μ’αρέσει καθόλου. Υποθέτω ούτε κι εσένα, εκτός αν θες απελπισμένα να μάθεις με ποιες έχει μπλέξει στο παρελθόν και τι είδους σχέσεις έχει κάνει, οπότε σε αυτή την περίπτωση ηθελέστα και παθέστα. Υπάρχουν τόσα άλλα ενδιαφέροντα θέματα να συζητήσεις με κάποιον, που οτιδήποτε έχει σχέση με πρώην είναι αδιάφορο.

2. Κάπου χάθηκαν οι καλοί τρόποι

Κοίτα πώς έχουν τα πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο πρώτο ραντεβού που καλό είναι να τηρούνται. Δεν αναφέρομαι στο κέρασμα, που πρέπει να γίνεται, αλλά κυρίως στους τρόπους συμπεριφοράς. Δηλαδή αν έχει αυτοκίνητο και σου προτείνει να βγείτε στην άλλη άκρη, στην οποία εσύ θα πρέπει να πας με τα μέσα μεταφοράς, τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε παραπάνω. Το not είναι αυτοκρατορικό για δεύτερο ραντεβού με αυτόν τον τύπο.

tumblr_lnbddpeslM1qg4ayxo1_500

4. Στιλ alert

Ένας άντρας δεν χρειάζεται να περιποιηθεί τον εαυτό του σε υπερβολικό βαθμό, αρκεί μόνο τουλάχιστον να προσέξει την εμφάνιση του. Μόνο αυτό. Αν στο πρώτο ραντεβού, έρθει ντυμένος λες και πάει στο σπίτι του φίλου του για άραγμα και ταινία, τότε ή πολύ σίγουρος για εκείνον νιώθει, ή βασικά ψιλοαδιαφορεί για το τι εντύπωση θα σου κάνει. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

4. Περιορισμένος χρόνος

Όχι ότι πρέπει να κλείσει μόνο μαζί σου το απόγευμα και το βράδυ του, αλλά να πούμε πόσο τέλειο είναι ένα ραντεβού που ξεκινάει με έναν καφέ και τελικά καταλήγεις ώρες μετά να τα πίνεις σε μπαράκι μαζί του. Γι’αυτό σου λέω, αν σου αναφέρει ότι σε δύο ώρες έχει να πάει αλλού, άστο βρε παιδί μου. Εκτός κι αν είναι δουλειά, οπότε πάσο.