Δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει να τον περιποιείσαι… εκεί κάτω. Και αν σου πει το αντίθετο, τότε σου λέει ψέματα!

Για να τον ικανοποιήσεις-  τόσο καλά όσο ίσως δεν το έκανε ποτέ καμία!- το πρώτο βήμα είναι να σταματήσεις να βλέπεις το στοματικό έρωτα ως… αγγαρεία. Αν το κάνεις σωστά, θα το απολαύσει σίγουρα εκείνος, αλλά και εσύ! (Άσε, που μετά θα γίνεις η αναντικατάστατη βασίλισσα του!)

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις- και να είναι σωστό:

1. Ξέχνα τι κάνουν οι πορνοστάρ: Προφανώς, αν δεν έχεις δεις, σίγουρα έχεις ακούσει για το «Βαθύ Λαρύγγι» και το μύθο που στοίχειωσε χιλιάδες ανδρικά μυαλά. Αλλά, στην πραγματική ζωή, τα πράγματα είναι αλλιώς (και εσύ δεν έχεις κλειτορίδα στο λαρύγγι, όπως η Lovelace). Ξεκίνα τη «δουλειά» σου σιγά- σιγά, διεισδύοντας σταδιακά όλο και πιο βαθιά. Δώσε στο στόμα και το χέρι σου ρυθμό.

2. Πάρε ανάσες: Ο ασταμάτητος ρυθμός, οι περίεργες γωνίες και το… βάθος, θα σε κουράσουν και θα σου πάρουν την… ανάσα. Οπότε φρόντισε να κάνεις ένα διάλειμμα στη διάρκεια του οποίου μπορείς απλά να τον αγγίζεις «εκεί» με τα χείλη σου (αυτή λέγεται και τεχνική του κραγιόν).

3. Δες το… σαν ένα παγωτό: Πως απολαμβάνεις το χωνάκι σου και την κρέμα που λιώνει; Ακριβώς την ίδια τεχνική μπορείς να εφαρμόσεις και στον δικό του… πύραυλο. Η διαδικασία αυτή θα σε βοηθήσει να δώσεις ρυθμό, ενώ αποδεικνύεται εξαιρετικά ερεθιστική για εκείνον.

4. Δείξε ενθουσιασμό: «Το πιο ερεθιστικό για τον σύντροφο σας είναι του δώσετε να καταλάβει ότι το απολαμβάνετε!», θα πουν οι συγγραφείς του βιβλίου Partners in Passion Michaels & Johnson και θα προσθέσουν «Όσο περισσότερο το απολαμβάνετε εσείς, τόσο περισσότερο θα το απολαμβάνει και εκείνος».

5. Επιτρέπεται λίγος πόνος: Τα δαγκώματα και τα «ρουφηχτά» φιλιά προφανώς και απαγορεύονται, ωστόσο αν θέλεις να τον… φουντώσεις, μπορείς να σφίξεις λίγο τα χείλη σου ή να πιέσεις μαλακά τα νυχάκια σου στο μαλακό δέρμα «εκεί». Αν πάλι θέλεις να… βάλεις δοντάκια, φρόντισε  η πίεση να είναι ελεγχόμενη και κυρίως απαλή. Η γλώσσα μπορεί να βοηθήσει…

6. Συνέχισε… χειροκίνητα, αν κουραστείς: Επειδή είναι κρίμα να σταματήσεις τον ρυθμό που έχεις δώσει με το στόμα, αν κουραστείς, μπορείς να διακόψεις να πάρεις μια ανάσα, να τον φιλήσεις στο σημείο, ενώ συνεχίζεις τη «δουλειά» μόνο με τα χέρια.

Βonus tip: Αν θέλεις να του μείνει εντελώς αξέχαστη η εμπειρία- και ήδη τα έχεις καταφέρει μ’ όλα αυτά!- λίγο πριν ολοκληρώσει, εσύ ακούμπησε απαλά, αισθησιακά, τους όρχεις του: όχι μόνο εκεί το δέρμα είναι λεπτό και καταλήγουν όλες οι νευρικές απολήξεις, αλλά και η ιδέα ότι έχεις στα χέρια σου το «σύμβολο» του ανδρισμού του, θα τον απογειώσει!