Δεν θα εστιάσω στο μακιγιάζ και στα ρούχα… αλλά στο πως θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον όλη σου η αύρα και η προσωπικότητα.

Σίγουρα δεν θέλουμε να δείξουμε έναν άλλον εαυτό, αλλά θέλουμε να δείξουμε την καλύτερη και αληθινή version του.  Αν είσαι μια ντροπαλή κοπέλα, δεν μπορείς και ούτε χρειάζεται να μεταλλαχθείς σε «χείμαρρο», όμως λίγο μπορείς να μετριάσεις την συστολή σου και να κρατάς έναν ρυθμό στην κουβέντα σας λέγοντάς του πράγματα χωρίς να τον κάνεις να αισθάνεται ότι σου «τα βγάζει με το τσιγκέλι».

Οι άνδρες χαίρονται όταν έχουν απέναντί τους μια γυναίκα με αίσθηση του χιούμορ και είναι «ανοιχτές» σε όμορφα πειράγματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εικόνα σου ούτε να πιστεύεις ότι θα πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο σοβαρό και μετρημένο προφίλ. «Τσαλακώσου» και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να γελάσει με τα αστεία του και μάλιστα σιγόνταρισέ τον. Θα εκτιμήσει την χαλαρότητα σου αλλά και την ευφυΐα σου αφού «πιάνεις» το χιούμορ του.

Το πρώτο ραντεβού είναι στην ουσία μια πρώτη γνωριμία, επομένως δείξε ότι σε ενδιαφέρει να μάθεις πράγματα για εκείνον. Κάνε του ερωτήσεις για την ζωή του, την δουλειά του, τα χόμπι του, αλλά φυσικά όχι σε σημείο που να κάνεις πρόβα για δημοσιογράφος που παίρνει συνέντευξη.  Όταν το ενδιαφέρον στραφεί στην δική σου ζωή, μην φοβηθείς να πεις αλήθειες. Πράγματα όπως «κάνω ελεύθερη πτώση», «διαβάζω πάρα πολύ» και γενικότερα δηλώσεις προς εντυπωσιασμό, απόφυγέ τα. Δείξε αυτό που είσαι, απλώς με μικρές δόσεις.

Όταν το ραντεβού φτάσει στο τέλος του και έρθει η στιγμή να πληρώσετε, βγάλε το πορτοφόλι σου και προσφέρσου να πληρώσεις κι εσύ. Όσο και να επικρατεί η άποψη ότι ο άντρας κερνάει, ειδικά στο πρώτο ραντεβού, θα εκτιμήσει να κάνεις την κίνηση αφού θα του δείξεις ότι δεν τον «κοιτάς στην τσέπη» και είσαι ανεξάρτητη. Μετά από την κίνηση αυτή θα θέλει περισσότερο να σε κεράσει. Αν πάλι όχι, κερδισμένη βγαίνεις, καθώς απέσπασες μια σημαντική πληροφορία.

Με λίγα λόγια, αν είσαι ο εαυτό σου με μικρές πινελιές βελτίωσης, θα τον κερδίσεις και σύντομα θα υπάρξει και δεύτερο ραντεβού. Αν πάλι, στραβώσει κάπου το πράγμα, εσύ θα ξέρεις ότι ήσουν αληθινή και απλά δεν ταίριαξαν τα «χνώτα» σας.