Οι σχέσεις δεν είναι μια ευθεία γραμμή. Είναι κύκλοι, τετράγωνα και καμπύλες. Μια είσαι πάνω και κάτω, αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες φορές νιώθεις πως η σχέση σου μαζί του ίσως να μην περνάει την καλύτερη της φάση. Μην αγχώνεσαι όμως. Κυρίως γιατί έχουμε τις απαντήσεις.

Υπάρχουν πάνω και κάτω σε κάθε σχέση, μαθαίνεις πολλά μέσα από κάθε σχέση, το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα και στα κάτω τον αγαπάς και σε αγαπάει. Και αν θέλεις να σιγουρευτείς ή αν θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί πάλι από την αρχή, πάρε ιδέες!

1 Φρόντισε τον όταν είναι άρρωστος και στα χειρότερα του
Γιατί δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει να τον περιποιούνται και δεν υπάρχει άντρας επίσης που να μην πιστεύει πως θα πεθάνει από ένα κρυολόγημα. Λίγη υπομονή. Θα την εκτιμήσει!

2 Θύμησε του παλιές σας στιγμές
Ο πιο εύκολος, απρόσμενος και γλυκός τρόπος είναι να βάλεις φωτογραφία στην οθόνη του κινητού του, μια πολύ όμορφη παλιά σας φωτογραφία. Ή αν δεν θέλεις να γίνεις τόσο φανερή, απλά να του την στείλεις με μήνυμα σε άσχετη στιγμή.

3 Σεξ
Η απάντηση σε όλα, τι με κοιτάς; Φόρεσε κάτι πιο αισθησιακό, άνοιξε κανά κρασί, πάρε ιδέες για tips και βάλε στη σχέση σας το αλατοπίπερο που της λείπει!

4 Δείξε του γιατί σε ερωτεύτηκε
Αν έπεσε στα δίχτυα σου επειδή είσαι δυναμική, μίλησε του για κάτι που κατάφερες στη δουλειά και πόσο χαίρεσαι για αυτό. Με άλλα λόγια βρες εκείνο που θαυμάζει σε εσένα και φέρτο στην επιφάνεια.

5 Αποκάλυψε του ένα μυστικό σου
Όχι ένοχο και σίγουρα ένα με το οποίο δεν θα αισθάνεσαι αμήχανα. Αλλά το να ανοίγεσαι σε ένα άτομο δείχνει για αρχή οικειότητα, ενώ το γεγονός πως υπάρχουν ακόμα πράγματα για εσένα που μπορεί να μην γνωρίζει θα του εξάψει το ενδιαφέρον ξανά από την αρχή.