Υπάρχουν στιγμές στη σεξουαλική μας ζωή που μπορεί να αισθανθούμε άβολα για το σώμα του άλλου ή και για το δικό μας.Όταν δεν “κουμπώνουν” σωστά τα σώματά μας είτε λόγω μεγέθους, είτε λόγω λάθους στάσης τότε υπάρχει θέμα. Πιστεύουμε ότι το πρόβλημα βρίσκεται μόνο στο μέγεθος του άλλου, αλλά στη πραγματικότητα δεν φταίει ο έρμος που γεννήθηκε …μικρός ή πολύ μεγάλος.

ΌΛΑ θέλουν τον τρόπο τους. Λοιπόν,για να βρεις τον τρόπο σου κι εσύ και να τον περιποιηθείς σωστά ανάλογα με το …μέγεθός του θα πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες στάσεις και για το δικό σου καλό αλλά και για να μη πονέσει κι…αυτός.

Πώς περιποιούμαστε τα μικρά…μεγέθη;

Η στάση που σας προτείνουμε είναι στα τέσσερα.Αυτή η στάση θα σας προσφέρει βαθύτερη διείσδυση και καλό θα ήταν τα πόδια σου να είναι πιο σφιχτά για να υπάρχει καλύτερη επαφή ανάμεσά σας.

Πώς περιποιούμαστε τα μεγάλα…μεγέθη;

Αρχικά,τα καλά προκαταρκτικά σε αυτή τη περίπτωση αρκούν για να διεισδύσει το πέος καλά και χωρίς πόνους στο κόλπο σου. Αν πιστεύεις ότι θα χρειαστείς λίγο λιπαντικό χρησιμοποιήσε το πριν…στεγνώσεις.Η κατάλληλη στάση εδώ είναι να έχεις τον έλεγχο από πάνω ΕΣΥ! Οι παλάμες σου να ακουμπάνε δίπλα στο πρόσωπό του,ώστε να μπορέσει να λυγίσει τα γόνατά του για να στηριχθείς επάνω του.

Η ίδια στάση ισχύει και για τα…παχύ μεν,αλλά κοντά δε.

Πώς περιποιούμαστε τα στραβά…πόδια;

Σε αυτή τη περίπτωση για να μη προκλήθει πρόβλημα στον αγαπημένο σου,καλό θα ήταν να τον αφήσεις να αποφασίσει εκείνος ποια στάση τον βολεύει.Η ιδανική είναι πλάι-πλάι αλλά και πάλι άφησε τον να επιλέξει εκείνος.Όσο για εσένα και το στραβό…πόδι που θα πάρεις μην ανησυχείς, ο κόλπος σου θ’αγκαλιάσει το μέγεθος του και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

Συμπέρασμα: Η τεχνική μετράει,το μέγεθος ΟΧΙ!