Το αντρικό περιοδικό Details διεξήγαγε μια on-line δημοσκόπηση στο site του με θέμα «ποιοι είναι οι αστέρες της showbiz που πρωταγωνιστούν στις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας». Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται στο τεύχος Απριλίου του γνωστού περιοδικού και μπορεί κάποια ονόματα (όπως τα άτομα που κατέχουν τις πρώτες θέσεις) να μη μας προκαλούν εκπλήξεις, κάποια άλλα ίσως να χρίζουν περισσότερο σχολιασμό:most-fuckable-celebs-details

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πιο ποθητός άντρας είναι ο Ryan Gosling με ποσοστό που άγγιξε το 50% ενώ στις γυναίκες την αντίστοιχη θέση κατέχει η Mila Kunis με ποσοστό 41%. Ίσως να μην είναι τυχαίο το γεγονός πως πολλοί πιστεύουν πως οι δύο ηθοποιοί θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο της κινηματογραφικής μεταφοράς της τριλογίας, «50 αποχρώσεις του γκρι».

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Kate Upton, γεγονός που επίσης δεν προκαλεί καμία έκπληξη ενώ ακόμα θέση στη λίστα κατέχει η μητέρα πλέον, Megan Fox. Μπορεί η Jennifer Lawrence να πήρε το φετινό Όσκαρ για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο αλλά στις ερωτικές φαντασιώσεις πήρε τρίτο ρόλο με ποσοστό 27%.

Προσωπική έκπληξη μου προκαλεί το γεγονός πως ο Zac Efron είναι δεύτερος μετά τον Gosling, με ποσοστό 45% αλλά βέβαια δεν είμαι 20 χρονών ούτε έχω δει την ταινία Paperboy και τις καυτές σκηνές που γύρισε με τη Nicole Kidman.

Την τρίτη θέση κατέχει ο frontman του συγκροτήματος, Maroon 5 ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι κάτοχοι του τίτλου «Πιο σέξι άντρας» του περιοδικού People των δύο τελευταίων ετών, Channing Tatum και Bradley Cooper.

Εσείς, συμφωνείτε με τα αποτελέσματα;