Σπάμε τα ταμπού αλλά πάντα με προσοχή!

Ομως, όπως κάθε τι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Έτσι, συμβουλέψου τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό για ακόμα πιο καυτές στιγμές κι οργασμούς με το άλλο σου μισό!

Η ταχύτητα

Και δεν αναφερόμαστε στην ηλίκια, αλλά το χρόνο που θα χρειαστείτε μέχρι να φτάσετε εκεί. Μην πάτε, λοιπόν, κατευθείαν για τη διείσδυση, αλλά δώστε πρώτα λίγο χρόνο, επενδύοντας σε προκαταρκτικά και διάφορα ερωτικά παιχνίδια. Γενικά η καλύτερη στιγμή είναι μετά από δύο τρεις οργασμούς!

Ο παράγοντας αλκοόλ

Ένα ποτήρι κρασί ή το αγαπημένο σου αλκοόλ μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Όπως και λίγος ρομαντισμός και τρυφερότητα. Πιες τόσο όσο χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις, κι όχι παραπάνω καθώς θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

Οι τύψεις…

Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό είναι ένα θέμα ταμπού, και είναι φυσικό να αισθάνεσαι λίγο παράξενα, άβολα, πρόστυχα, περίεργα ή ακόμα και ενοχικά για την πίστη σου στον εαυτό σου. Είναι φυσικό, αλλά κι επίσης 100% φυσιολογικό σαν πειραματισμός.

ΠΑΝΤΑ λιπαντικό

Το πιο σημαντικό κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι να έχεις προμηθευτεί ένα καλό λιπαντικό που εμπιστεύεσαι για μέγιστη άνεση κι ευκολία. Προτίμησε ένα με βάση το νερό αφού λειτουργούν καλύτερα σε σχέση με εκείνα που έχουν ως βάση λάδια.

Επίσης ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό

Εννοείται ότι η χρήση προφυλακτικού είναι επιβεβλημένη. Βεβαιώσου, όμως, ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε προφυλακτικά μεταξύ του κόλπου και της πρωκτικής διείσδυσης.

Θα πονέσεις

Ίσως και πάλι όχι. Δεν πρόκειται να σου πούμε ότι δεν θα πονέσει όσο κι αν ήθελες να το διαβάσεις αυτό, αλλά σίγουρα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να αισθανθείς άβολα. Μόλις, νιώσεις περίεργα, κάντε ένα μικρό διάλειμα και μετά συνεχίστε.

Επέλεξε την κατάλλη στάση

Ξεκινήστε με μια θέση στην οποία μπορείς να χαλαρώσεις-στα τέσσερα, μπρούμυτα ή με ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου.

Σιγά-σιγά…

Μη βιάζεστε και ξεκινήστε σιγά σιγά με μικρές διεισδύσεις χρησιμοποιώντας είτε τα δάχτυλα είτε ένα μικρό δονητή. Έτσι, θα εξοικιωθείς και θα χαλαρώσει η σφιχτή περιοχή.