Ας μιλήσουμε για την κλασσική περίπτωση βλάβης των αντρών, που νομίζουν ότι όταν ερωτεύονται μια γυναίκα, εκείνη πρέπει οπωσδήποτε να ικανοποιήσει τα θέλω τους. Λογικά έχουμε ακόμα το δικαίωμα να αποφασίζουμε ποιος θα μπει στην ζωή μας και ποιος όχι. Σωστά; Όσες φορές λοιπόν και να πεις ότι δεν τον θες, είναι σαν να χτυπάς με όλη σου την δύναμη στην πόρτα ενός κουφού. Θα ακούσει; Μπα.Όταν ένας άντρας λοιπόν θέλει δια καώς μια γυναίκα, θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Προσοχή, το τί θέλει εκείνη περνάει εντελώς αδιάφορο φυσικά. Στα πάντα λοιπόν, κατατάσσονται και τα θετικά και τα αρνητικά.

Στην αρχή θα προσπαθήσει με βαρύγδουπα λόγια να την αποθεώσει. Να την κάνει να νιώσει μοναδική. θα πει όλα εκείνα που νομίζει ότι δεν έχει ξανακούσει, λες και την γνώρισε αφού κατέβηκε απ’τον πλανήτη Άρη. Θα κάνει πράξεις που μπορεί να την λυγήσουν και να την κάνουν να σκεφτεί “μωρέ λες;”. Θα την προσέχει σαν τα μάτια του, ενώ συγχρόνως θα την πιέζει κιόλας. Θα κοιτάει το κάθε like στο facebook ξεχωριστά, γιατί προφανώς και είναι λογικό να κάνει ζήλειες για τους άλλους άντρες. Τι εννοείς ότι δεν είσαι σχέση του;

 Θα πιστεύει ότι εκείνος είναι ο καλύτερος απ’όλους. Ότι δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα τη ρίξει. Όλες πέφτουν, εσύ όχι;

Επαναλάβετε άντρες μετά από εμένα…. ΟΧΙ. Πείτε το άλλη μία να το εμπεδώσετε. Μέχρι και τον ουρανό να κατεβάσετε κάτω, η απάντηση θα είναι πάλι η ίδια. Οκ, υπάρχουν και κάποιες σπάνιες εξαιρέσεις μιας και ο επιμένων νικά.

Μετά από όλα αυτά, θα έρθει η στιγμή να σε προσβάλει. Παντού. Θα φταις που δεν έκανες κάτι μαζί του. Θα είσαι μια γυναίκα χωρίς κανένα συναίσθημα. Θα θες μια ζωή τους κακούς και τους αλήτες (Σταν, σε θέλει), ενώ στην πραγματικότητα ζητάς μια σχέση με το καλό παιδί. Ντροπή, ντε. Μάλλον δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Γυναίκα είσαι, αφού. Ας είναι όμως.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όταν ένας άνθρωπος θέλει κάποιον άλλον, δεν σημαίνει ότι είναι αμφίδρομο. Όσοι το πιστεύουν αυτό, τότε είναι εγωιστές και αλαζόνες. Διότι ο έρωτας και η αγάπη είναι δύο δυνατά συναισθήματα για να υπάρξει και να σταθεί μια σχέση. Διότι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, πρέπει να τον σέβεσαι πρώτα απ’όλα. Να τον θες δίχως αύριο και δίχως τέρμα.

Διότι μαγκιά άντρες που λέτε, δεν είναι να ρίξετε μια γυναίκα με λόγια και πράξεις, αλλά να καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά της με ένα μόνο βλέμμα. Και αυτό, λίγοι μπορούν να το κάνουν!

Διότι μαγκιά επίσης είναι, να σέβεστε την γυναίκα που ερωτεύεστε ακόμα κι όταν εκείνη δεν υποκύψει σε όσα κάνετε. Αυτές τις γυναίκες να τις τιμάτε ένα τσικ παραπάνω γιατί είναι αληθινές.

Αγάπη ολούθε κατά τ’άλλα!

One Response

  1. Αντρας3999

    «Διότι μαγκιά άντρες που λέτε, δεν είναι να ρίξετε μια γυναίκα με λόγια και πράξεις, αλλά να καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά της με ένα μόνο βλέμμα. Και αυτό, λίγοι μπορούν να το κάνουν!»

    Να κρατήσετε τότε τους λίγους Δήμητρα, και να είστε 30 γυναίκες για 1 άντρα….εκεί σε θέλω…
    βλέμματα ψάχνετε? α σόρυ….euro νόμιζα….