Κάνε αυτό και κάνε εκείνο, πρόσεξε πως θα ντυθείς μη σε περάσει για δεύτερη, μη μιλάς για το παρελθόν σου γιατί θα φύγει τρέχοντας και άλλα τόσα που έχουμε ακούσει από τις φίλες μας μας έκαναν να αναρωτηθούμε αν τελικά υπάρχει σωστή συνταγή για να διεκδικήσει ο άλλος ένα ακόμα ραντεβού μαζί μας.

1. Το ψέμα

Πρόσεξε γιατί έχουμε την τάση στο πρώτο ραντεβού προκειμένου να φανούμε εντυπωσιακές να τα “παραφουσκώνουμε”. Το πιο σωστό είναι να είσαι ο εαυτός σου και αυτό είναι που θα του αρέσει. Όχι να πιστέψει ότι ζει σε μια ουτοπία και μετά να μη ξέρεις πως να το μαζέψεις. Για παράδειγμα αν του αρέσει η τέχνη ενώ εσύ θεωρείς τέχνη τη ζωγραφική με το ανηψάκι σου μη διστάζεις να το πεις. Ναι θα του φανεί αστείο και θα σπάσει ο πάγος.

2. Τα επαγγελματικά

Είναι γεγονός ότι η δουλειά “τρώει” πολύ χρόνο από την καθημερινότητα σου και σε ποιον δε τρώει άλλωστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναλύσεις ότι σου έχει πει η “σκύλα” διευθύντρια σου. Δεν σε ξέρει καλά ο άνθρωπος για φαντάσου τη γνώμη που θα σχηματίσει.

proto_rantevou_590_b

3. Πρόσεχε

Αν σου αρέσει πολύ τότε το μόνο που σκέφτεσαι όση ώρα μιλάει είναι πως να φιλάει άραγε; Λες να του αρέσω; Και άλλα τέτοια. Αν όμως σε ρωτήσει ποια είναι η δική σου άποψη σε αυτό που τόση ώρα ανέλυε τι θα του πεις;

4. Το μετά

Το ραντεβού ήταν πολύ ωραίο έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις το ίδιο και εσύ. Προσπάθησε τώρα να χαλαρώσεις και να μη σκέφτεσαι τη συνέχεια. Και αν μπορείς να κρατηθείς μέχρι να δεις μήνυμα του είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

couple_toast_date_600x369