Οι άνδρες που κοιτάνε γυναίκες 5 και 10 χρόνια νεότερες είναι γενικά αποδεκτοί, ενώ όταν μια μεγαλύτερη γυναίκα βγαίνει με νεότερο άνδρα θεωρείται αρκετά περίεργο.

Πρόσφατα, ωστόσο, καθώς οι γυναίκες έχουν γίνει πιο ελεύθερες κοινωνικά, διανοητικά και σεξουαλικά, άρχισαν να αγνοούν τις κοινωνικές προκαταλήψεις και να κάνουν σχέση με άντρες αρκετά μικρότερους.

Φυσικά, όπως όλα, έχει και αυτό τα οφέλη του αλλά και τα αρνητικά του.

Τα σημαντικά οφέλη για να βγεις ραντεβού με μικρότερο είναι τα εξής:

Πολλές αντοχές για δραστηριότητες και σεξ

Οι γυναίκες άνω των 30 είναι ακόμα αρκετά ακμαίες με όρεξη για δραστηριότητες και πολλούς γύρους στο σεξ. Ένας μεγαλύτερος άντρας είναι ήδη κουρασμένος από τη δουλειά και την ζωή και περνάει στη φάση του μεσήλικα. Η σχέση με έναν άντρα 5 ή 7 χρόνια μικρότερο θα μπορέσει να συμβαδίσει με τις αντοχές σου και τα θέλω σου που είναι ακόμα στα κόκκινα.

Οι νεότεροι άνδρες έχουν συνήθως λιγότερες ευθύνες

Οι μεγαλύτερη άνδρες έχουν συχνά ευθύνες όπως τα παιδιά ή μια αγχωτική δουλειά για να ανησυχούν, αλλά όσο μικρότεροι είναι, τόσο λιγότερες πιθανότητες για να έχουν αυτές τις πτυχές της ζωής. Όσο λιγότερες ευθύνες επίσης, τόσο περισσότερο ελεύθερος χρόνος θα υπάρχει για σένα.

Οι μικρότεροι άντρες δεν έχουν γίνει ακόμα κυνικοί με τις σχέσεις

Αν βγαίνεις με μικρότερο άντρα είναι πιθανότερο να ζήσεις ρομάντζο και πάθος. Δεν έχουν ακόμα αποκτήσει όλες αυτές τις κυνικές απόψεις για τις γυναίκες και τις σχέσεις και θα σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι η μια και μοναδική.

Βασικά αρνητικά αν κάνεις σχέση με μικρότερο άντρα είναι τα εξής:

Οι νεότεροι άνδρες συμπεριφέρονται παιδικά

Ένα μειονέκτημα για έναν νεότερο άνδρα είναι ότι μπορεί να είναι λιγότερο ώριμος από εσάς. Για παράδειγμα, εάν είστε 30 ετών και είστε με έναν 24χρονο, μπορεί να του αρέσει να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους του για ώρες και να πίνει μέχρι να αρρωστήσει σε ένα μπαρ ενώ εσείς έχετε αφήσει όλα αυτά τα πράγματα καμιά 8ετία πίσω.

Οι νεότεροι άνδρες μερικές φορές δεν έχουν δουλειά πλήρους απασχόλησης

Εάν είστε με έναν νεότερο άνδρα που είναι ακόμα φοιτητής ή έχει μόλις αποφοιτήσει, μπορεί να μην έχει δουλειά ή τουλάχιστον να μην έχει δουλειά που να είναι ανεξάρτητος οικονομικά. Ο ελεύθερος χρόνος θα τον κάνει πιο διαθέσιμο για να είναι μαζί σας, αλλά τις περισσότερες νύχτες θα είστε αγκαλιά μπροστά στην τηλεόραση γιατί δεν θα έχει τα χρήματα να πληρώσει κάτι περισσότερο. Διαφορετικά, θα πληρώνετε μόνιμα εσείς. Και το κακό είναι στη λέξη «μόνιμα»!

Ο νεότερος άντρας δεν θέλει γάμο

Αν εσείς είστε σε φάση που θέλετε μια σχέση που θα φτάσει και στο γάμο τότε μάλλον με τον νεότερο άντρα δεν θα σας βγει. Ο μικρότερος είσαι στη φάση που θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά, να χτίσει καριέρα και να ζήσει την ζωή του και όχι να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Εξάλλου δεν τον πήραν και τα χρόνια! Εσείς μπορείτε να τον περιμένετε;

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.