Θυμάστε ένα επεισόδιο στο Sex & The City όπου η Κάρι γνωρίζει το νέο της σύντροφο, Μπέργκερ στις φίλες της και η Μιράντα ενθουσιάζεται μαζί του καθώς βρίσκει στο πρόσωπο του τον φίλο που θα της λέει την αλήθεια για τους άντρες κατάμουτρα δίχως να της χαϊδεύει τα αυτιά; Αν όχι, υπενθυμίζω πως από αυτό το επεισόδιο προέκυψε η ατάκα «Απλώς, δεν σε γουστάρει».

Ο «Μπέργκερ» της δικής μου ζωής είναι ο φίλος μου ο Θανάσης. Ο Θανάσης λοιπόν με έχει γλιτώσει από πολλές ώρες αναλύσεων καθώς πηγαίνουμε κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος, με ενημερώνει πότε αξίζει να επιμείνω και πότε να εγκαταλείψω, μου εξηγεί τι ακριβώς (ακριβώς όμως) εννοούσε ο γκόμενος σε εκείνο το μήνυμα που έγραψε κι επειδή έχουμε γλιτώσει πολύ χρόνο, κόπο και ενέργεια, πηγαίνουμε για ποτά και μακαρονάδες (ναι, με τον άντρα κολλητό ισχύει ότι και με τον γκόμενο, βάζεις κιλά!).

Ο Θανάσης λοιπόν στην προσπάθεια του να με καθοδηγήσει στο μαγικό κόσμο των αντρών και να σταυρώσει και καμιά γκόμενα γιατί αν έχει εμένα να νταντεύει συνέχεια, τον βλέπω να ποζάρει στο εξώφυλλο με τους πιο περιζήτητους εργένηδες, αποφάσισε να μου δώσει ένα inside tip! Μου είπε λοιπόν πως ένας άντρας σε βλέπει σοβαρά όταν μετά από κρεβάτι προκύπτει έξοδος σε κινηματογράφο.

Key points της θεωρίας του Θανάση:

  1. Αν μετά από σεξουαλική επαφή-ες ο άντρας ζητήσει από την κοπέλα να πάνε σινεμά σημαίνει πως εκείνη αναβαθμίζεται σε κοπέλα του ή έστω υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες.
  2. Αν την πάει κινηματογράφο δίχως να έχει προκύψει κρεβάτι, το κάνει για να την ρίξει στο κρεβάτι! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στην προκειμένη περίπτωση δύο εισιτήρια, ένα μικρό ποπ κορν (γιατί είμαστε και μονίμως σε δίαιτα), μια τεράστια coca cola light (γιατί θεωρούμε πως είμαστε μονίμως σε δίαιτα), ε, δεν ξοδεύτηκε κιόλας!
  3. Παρόλο που ρώτησα επίμονα δεν υπάρχει λογική εξήγηση στο ερώτημα γιατί σινεμά και όχι ρομαντικό δείπνο για να επέλθει η αναβάθμιση από γκόμενα/fuck buddy σε «κοπέλα» με το «Κ» κεφαλαίο! Αντίθετα εισέπραξα την απάντηση ‘’Με την έξοδο στον κινηματογράφο συμβαίνει αυτό, μην το ψάχνεις’’ και κάπου εκεί έμαθα πως όταν συζητάς με τους άντρες φίλους σου κάποια θέματα δεν χρειάζονται ανάλυση και κλείνουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Το περίεργο της θεωρίας του Θανάση είναι πως μετά από ένα μικρό γκάλοπ διαπίστωσα πως όντως ισχύει! Πολλά ζευγάρια που είχαν ξεκινήσει να βλέπονται μόνο για να κάνουν σεξ, έγιναν και επίσημα ζευγάρι όταν άρχισαν οι έξοδοι στον κινηματογράφο.

Την επόμενη φορά που θα λάβετε λοιπόν πρόταση να πάτε να δείτε καμιά ταινία, από τον γκόμενο που μέχρι τώρα το παίζει «περνάμε καλά και βλέπουμε», να ξέρετε πως βάσει της θεωρίας του Θανάση οδεύετε σε σωστό δρόμο.

Χρήσιμα tips:

  • Δεν ρώτησα τον Θανάση αλλά πιστεύω πως το DVD στο σπίτι δεν πιάνεται γιατί εμπίπτει στην κατηγορία «κάνουμε σεξ στο σπίτι, παραγγέλνουμε καμιά πίτσα, βλέπουμε καμιά ταινία και συνεχίζουμε» (εξαιρέσεις στην κατηγορία τα ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση που έχουν ξεχάσει και το σινεμά και βλέπουν μόνο καμιά ταινιούλα στο σπίτι).
  • Δεν νομίζω πως είναι και πολύ καλή ιδέα να του πεις «Θα κάνουμε σεξ, αλλά μετά θα με πας σινεμά». Κάποια πράγματα απλώς δεν γίνονται με πίεση!

Τέλος, τόσο ο Θανάσης όσο κι εγώ δεν έχουμε θεωρία για μη σινεφίλ άντρα, αλλά εκεί μάλλον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!