Όσον αφορά το σεξ, όλοι αναζητούμε την τέλεια στάση που θα μας στειλει σε νέα ύψη της έκστασης. Σύμφωνα με το Google Trends, η σεξουαλική στάση που κάνει αυτλη τη στιγμή θραύση δεν είναι άλλη από τη «στάση pretzel». Ναι, καλά διαβάσατε – ξεχάστε τη γιόγκα, ήρθε η ώρα για κάποιο ερωτικό ερέθισμα με κουλούρια!

Η στάση είναι όταν το ένα άτομο είναι ξαπλωμένο στο πλάι ενώ το άλλο γονατίζει, κάνοντας χαριτωμένα ελιγμούς πάνω στο κάτω πόδι, σηκώνοντας το άλλο πόδι σαν δάσκαλος της γιόγκα, όλα αυτά διατηρώντας τον απώτερο στόχο – τη διείσδυση. Είναι σαν οι θεοί του pretzel να μας ευλόγησαν με έναν μυστικό κωδικό για συναρπαστική απόλαυση και είναι μοντέρνο.

Τώρα, μπορεί να σκέφτεστε, «Περίμενε, το έχω ξανακάνει!» Λοιπόν, συγχαρητήρια, εντάξατε άθελά σας στο κρεβάτι την νέα τάση στο σεξ, την στάση του pretzel. Ποιος ήξερε ότι η απόλαυσή σας είχε ένα τόσο πιασάρικο όνομα; Είναι σαν να ανακαλύπτεις ότι η αγαπημένη σου πίτσα είναι trend στο Instagram εδώ και χρόνια.

συνταγή ψωμί

Η στάση του pretzel προσφέρει το είδος της ικανοποίησης που συναγωνίζεται τη χαρά της εύρεσης της τελευταίας φέτας πίτσας σε ένα πάρτι. Είναι μια τέλεια ανατροπή (κυριολεκτικά) αν αγαπάτε την ιεραποστολική στάση αλλά θέλετε να αλλάξετε κάπως και το σκηνικό. Επιπλέον, είναι το ιερό δισκοπότηρο για τη διατήρηση της οπτικής επαφής με τον σύντροφό σας.

Ας μιλήσουμε για τα προνόμια, αφού τα χέρια σας είναι ελεύθερα! Θέλετε να προσθέσετε κάποιο επιπλέον “μπαχαρικό” στην εμπειρία σας με pretzel; Τα αγγίγματα θα πάμε την απόλαυση σε άλλο επίπεδο. Η στπάση του pretzel είναι σαν μπουφές απόλαυσης και τα χέρια σας είναι τα σκεύη – χρησιμοποιήστε τα με σύνεση.

Βέβαια, πάντα υπάρχει ένα αλλά… Εάν η βαθιά διείσδυση δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας ή εάν πιάνετε τον εαυτό σας να πονάει κατά τη διάρκεια της πράξης, η στάση του κουλουριού μπορεί να μην είναι ιδανική για σας. Άτομα με πόνο στο ισχίο ή στη μέση, προσέξτε!

Α, και μια τελευταία συμβουλή: όπως κάθε καλή συνταγή, η στάση του pretzel έχει καλύτερα αποτελέσματα, μετά από μερικά “ορεκτικά”. Ζεσταθείτε με μερικές άλλες πόζες, φτιάξτε τη σωστή διάθεση και, στη συνέχεια, ξεκινήστε την περιπέτεια.

Διάβασε επίσης:

Sex toys: Οδηγός για ασφαλή χρήση!