Ένα ζευγάρι κατά την ερωτική επαφή χρειάζεται τον χρόνο του όπως και προκαταρτικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια αυτά βοηθούν και τους δύο συντρόφους να έρθουν πιο κοντά, να εξερευνήσουν μεταξύ τους τις φαντασιώσεις τους, τις επιθυμίες τους και φυσικά με το υπέροχο αυτό σμίξιμο να έχουν και οι δύο ένα όμορφο φινάλε. Η βιασύνη λοιπόν είναι κάτι που δεν συνίσταται.

Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν φορές που το πάθος και η ερωτική επιθυμία είναι τόσο έντονη που τα προκαταρτικά είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου. Θέλουμε να βρεθούμε με τον σύντροφό μας αυτή την δεδομένη στιγμή, με πάθος και ένταση. Για να μην ξεχνάμε ότι η καθημερινότητα είναι πιεστική και πολλές φορές βιαζόμαστε. Σε μία τέτοια περίπτωση, υπάρχουν στάσεις που θα βοηθήσουν να πετύχουμε τον σκοπό μας, αυτόν της υπέρτατης απόλαυσης.

Η πιο κλασσική είναι το «ένα στα όρθια»

Βέβαια αυτό συνίσταται σε ζευγάρια με μικρή διαφορά ύψους. Η διαφορά ύψους δυσκολεύει και δεν βοηθάει στην επίτευξη του στόχου.

σεξ στην μπανιέρα

Η λύση για τα ζευγάρια με διαφορά ύψους είναι το όρθιο doggy. Η γυναίκα στηρίζεται σε κάτι σταθερό, όπως τραπέζι, ή άλλο έπιπλο. Ο άντρας στηρίζεται στους γοφούς και …πιάνει δουλειά.

Σε παραλλαγή υπάρχει και το καθιστό doggy. Πάνω στην έντονη επιθυμία, η στάση αυτή σου «λύνει τα χέρια». Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση καλό είναι να μπει ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα.

Στο αυτοκίνητο ή σε μία καρέκλα, μπορεί επίσης να γίνει δουλίτσα. Η γυναίκα κάθετε στην αγκαλιά του συντρόφου της και κατά την διείσδυση η απόλαυση κορυφώνεται.

Και φυσικά ένα κλασσικό 69. Είναι μια στάση που προσφέρει την απόλαυση του στοματικού έρωτα και από τους δύο συντρόφους. Δοκιμασμένο, kinky, απολαυστικό και σε πηγαίνει στην κορύφωση με τον πιο όμορφο τρόπο.

Καλή διασκέδαση…στα γρήγορα!

Διάβασε επίσης:

Σεξ: 5 στάσεις που καίνε πολλές θερμίδες!

Leave a Reply

Your email address will not be published.