Για όλους εμάς που αγαπάμε το σεξ και τον έρωτα υπάρχει ένα μουσείο στο Las Vegas όπου η σεξουαλική έκφραση αποκτά αξία και ο τρόπος που ικανοποιούμε τις ορέξεις είναι και φαίνεται υγιής και αποδεκτός.

Αυτός ο χώρος έγινε περισσότερο γνωστός όταν ένα ζευγάρι επισκεπτών -επηρεασμένο από τα εκθέματα με αφορμή την ταινία-μανία «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι»-γδύθηκε και επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις.

Το ζεύγος τρύπωσε μέσα ένα δωμάτιο και βάλθηκε να κάνει σεξ – με το έτσι θέλω και τώρα που μπορώ!

Κάτι ο χώρος, κάτι οι εικόνες δεν άργησε να τους ανέβει το αίμαι στο κεφάλι και όπου αλλού!

Όμως οι υπεύθυνοι τους ξετρύπωσαν και οι δύο ερωτιάρηδες έφυγαν κακήν κακώς από την  έξοδο κινδύνου με λίγα ρούχα αλλά με ακατανίκητη έξαψη!

Το Μουσείο Ερωτικής Κληρονομιάς – δημιούργημα ενός κληρικού και ενός παραγωγού ερωτικών ταινιών- φιλοξενεί εκθέματα ερωτικών φιλμ που χρονολογούνται από το 1900,φωτογραφικό υλικό και συλλογή βοηθημάτων και ιστορικών κατασκευών που στόχο έχουν να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητα  από τις αρχές του αιώνα έως σήμερα.

Τι πιο ωραίο από το να παρουσιάζεται ο  έρωτας και η σεξουαλική επαφή των ανθρώπων με τον τρόπο που πρέπει και όχι σαν κάτι μιαρό;

Το μουσείο φιλοξενεί την θετική και όμορφη πλευρά της έξαψης και της ηδονής  όπως προκύπτει μέσα από τη φωτογραφία, τη ζωγραφική ή τις ταινίες.

https://www.youtube.com/watch?v=JsiR4obp-cw