Υπάρχουν πολλοί τύποι αντρών εκεί έξω που, θέλεις δε θέλεις, θα γνωρίσεις. Εδώ θα μιλήσουμε για εκείνους που δε θέλεις. Ποτέ. Ούτε στον εχθρό σου. Πόσο μάλλον να κάνεις σεξ μαζί τους. Ορίστε λοιπόν μερικά από τα “μαργαριτάρια” που πολύ πιθανό να γνωρίσεις,αν είσαι ένα δραστήριο single girl, μα σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να κοιμηθείς μαζί τους.

  • Ο σεξιστής.

Είναι αυτός που, λίγο πολύ, θεωρεί όλες τις κοπέλες “ελαφριές”. Ό,τι και να κάνεις, η ετυμηγορία είναι μία. Είσαι φθηνή, είτε κοιμηθείς μαζί του στο πρώτο είτε στο δέκατο ραντεβού. 9 στις 10, θα έχει πληγωθεί από προηγούμενη σχέση. 10 στις 10 γυναίκες αδιαφορούμε για τα ψυχολογικά του και πάμε παρακάτω!

  • Αυτός που σχολιάζει το σώμα σου αρνητικά.

Μπορεί να συμβεί σε άκυρες στιγμές.Μπορεί, ακόμα χειρότερα, να συμβεί πάνω στο σεξ. Μπορεί να γίνει με μορφή αθώας παρατήρησης, πλάκας ή τύπου “αχ τι ωραία επίπεδη κοιλιά έχει η τάδε. Εσένα σου αρέσει να κάνεις κοιλιακούς ;”. Eεεεμ, όχι. Όποιος είναι μαζί μας, οφείλει να μας θέλει όπως ακριβώς είμαστε. Ποιο το νόημα να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον που δε σε βλέπει όπως ακριβώς είσαι; Δηλαδή τέλεια μέσα στις ατέλειές σου. Πόσο μάλλον να προσπαθεί να υπονομεύσει την αυτοπεποίθησή σου με πικρόχολα σχόλια (πιθανώς για να καλύψει δικά του κόμπλεξ κατωτερότητας). Next !

  • Aυτός που σε πιέζει να κάνεις κάτι που δε θες.

Το σεξ είναι υπέροχο μόνο όταν σε κάθε δευτερόλεπτο κατά τη διάρκειά του, νιώθεις υπέροχα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία τύπου “μα φοβάμαι ότι θα με αφήσει αν δεν το κάνω” ή “εντάξει δεν το σιχαίνομαι και τόοοοοοοσο”. Αρνήσου κατηγορηματικά και αν και αυτός είναι κύριος, δε θα το συνεχίσει.

  • Ο “Να σε τραβήξω ένα βίντεο όσο το κάνουμε;”. Tις πρώτες φορές.

Προφανώς αν εμπιστεύεσαι κάποιον και νιώθεις ασφάλεια μαζί του, δεν υπάρχει κάτι κακό στο να το αφήσεις να συμβεί. Όταν όμως το έχετε κάνει μόλις 2 φορές και στο ζητάει γιατί “έχεις πολύ ωραίο σώμα και θέλω να το χαζεύω” ή “θα φύγω για μια εβδομάδα και θα μου λείπεις”, μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει. Αν δε θες να καταλήξεις πρωταγωνίστρια ερωτικής ταινίας, καλύτερα βάλ’το στα πόδια !

  • Ο “yolo, μπαίνω”.

Τα προκαταρκτικά θεωρούνται η γαρνιτούρα της ερωτικής πράξης και καλά κάνουν ! Είναι απαραίτητα για να μπουν τα 2 άτομα στο κατάλληλο κλίμα, βοηθάει στην επικοινωνία και προετοιμάζει το έδαφος. Ο άντρας που δε θα αφιερώσει ένα ρημαδοτέταρτο, τουλάχιστον, για να τα κάνει, είναι ένας άντρας ξενέρωτος και άντε γεια, επόμενος !

  • Αυτός που θα σε φωνάξει με άλλο όνομα.

Χμμμ….

  • Οποιοσδήποτε θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή αδιάφορα για το σεξ. Ξαναλέω το σεξ οφείλει να σου παίρνει τα μυαλά. Οτιδήποτε λιγότερο απλά δεν αξίζει. Άστο καλύτερα, πήγαινε για τρέξιμο !

Εύχομαι σε όλες, ουδέποτε να συναντήσετε κάποιο από τα παραπάνω παλικάρια !

One Response