Έχεις δοκιμάσει ποτέ σεξ στο αυτοκίνητο; Αν ναι συγχαρητήρια γιατί ξέρεις την μαγεία του και το άγχος να μη σε πιάσουν αλλά αυτό είναι που το κάνει μοναδικό. Αν πάλι δεν το έχεις δοκιμάσει ευκαιρία να αλλάξεις γνώμη αν πιστεύεις ότι το αυτοκίνητο είναι τελείως άβολο και δεν μπορείς να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου.

Στο καπό

1424a65df43a86c11e92a32ab01ccd3b

Διαλέξτε μια ερημιά και φρόντισε να φοράς φόρεμα ή φούστα ώστε να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα σε περίπτωση που υπάρξουν με τα χέρια πάνω στο καπό ανασήκωσε τον ποπό σου και τύλιξε τα πόδια σου γύρω του ενώ σε έχει αγκαλιά και ξάπλωσε προς τα πίσω.

Ιεραποστολικό

Ποιος είπε ότι σε έναν τόσο μικρό χώρο δεν μπορείτε να κάνετε μια κλασσική στάση. Ίσα ίσα που θα είστε πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο. Φυσικά μιλάμε για το πίσω κάθισμα.

H καουμπόισσα του πίσω καθίσματος

Για αυτή τη στάση θα χρειαστεί να ρίξετε μπροστά το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού αν ο παρτενέρ έχει αρκετό ύψος. Στη συνέχεια ζητήστε του να γδυθεί και ανεβείτε πάνω του. Προσοχή στο χειρόφρενο γιατί θα κουνηθείτε πολύ. Για έξτρα απόλαυση, κρατήσου από το προσκέφαλο και οι πατούσες σου να ακουμπούν το κάθισμα.

Ο οδηγός στο πίσω κάθισμα παρακαλώ

Και σε αυτή τη στάση θα χρειαστεί να είσαι εσύ από πάνω. Ζήτησε από τον παρτενέρ να τεντώσει τα πόδια του και να τα βάλει στο κάθισμα του οδηγού στην συνέχεια ανέβα πάνω και κουνήσου αφού έχεις διπλώσει τα πόδια σου.

Βάλε ζώνη

belt-car-

Η ζώνη στην οδήγηση είναι βασική. Και ναι, είναι και στο σεξ του αυτοκινήτου. Δέστε τα χέρια του συντρόφου σας με τη ζώνη και στη συνέχεια κάντε ότι μπορείτε να φανταστείτε για να τον βασανίσετε και να σας παραδοθεί άνευ όρων.

Yoga στο αυτοκίνητο

Ρίξτε μπροστά τα καθίσματα και ζητήστε στον αγαπημένο σας να κάτσει στη θέση του λωτού ενώ θα ανεβείτε πάνω του. Η στάση αυτή θα αυξήσει την τριβή μεταξύ σας και θα σας χαρίσει έναν οργασμό όπως δεν έχετε ξαναζήσει!

Κουτάλι

stk30869luv

Για τη συγκεκριμένη στάση χρειάζεται ή να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο ή να είσαι αρκετά αδύνατος αφού θα ξαπλώσετε στο πίσω κάθισμα θα ενώσετε τα πόδια σας και μετά θα τον νιώσετε.

Ένας σκύλος στο αυτοκίνητο

87598960

Φυσικά μιλάμε για την αγαπημένη σε όλους στάση όπου εσύ θα πάρεις κανονικά τη θέση σου ενώ ο καλός σου ρίχνοντας τα μπροστινά καθίσματα θα διεισδύσει ενώ είναι πάντα σε ετοιμότητα για να μη περάσει κάποιος περαστικός. Προσοχή γιατί και σε αυτή τη στάση θα κουνηθείτε πολύ.