Το σεξ πουλάει! Όλοι το γνωρίζουν και όλοι το απολαμβάνουν! Τα καλούδια, τα sex toys, που μας κρατάνε παρέα βρίσκονται παντού μέσα στο σπίτι και μας χαρίζουν, ανά πάσα στιγμή, χαμόγελα και ευχαρίστηση!

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ξεπεράσει πλέον ενδοιασμούς και ντροπές και βάζουν στο κρεβάτι τους sex toys όχι μόνο για παρέα, όταν είναι μόνοι σαν το λεμόνι, αλλά και όταν έχουν έναν σύντροφο ξαπλωμένο δίπλα ή από πάνω τους!

Ακολουθούν τρία μαθήματα που κάποιες κυρίες διδάχθηκαν από την χρήση των παιχνιδιών της ηδονής!

Μάθημα 1:  Πάντοτε να αφαιρείς τις μπαταρίες πριν ταξιδέψει

“Πήγαινα στην Ευρώπη για μερικούς μήνες και φυσικά είχα μαζί μου το δονητή μου. Πάντοτε, σε κάθε ταξίδι, τον είχα μαζί μου αλλά αυτή τη φορά λόγω βιασύνης ξέχασα να αφαιρέσω τις μπαταρίες. Και ξαφνικά, ενώ βρισκόμουν στη γραμμή αναμονής για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την ασφάλεια άρχισε να δονείται. Δεν αγχώθηκα καθόλου, δε μου προκάλεσε καμία ταραχή αντιθέτως με έκανε πολύ χαρούμενη και μου άρεσε…πολύ αν και ήταν περίεργο ” Jackie, 30

Μάθημα 2: Το πιο ακριβό δε σημαίνει και καλύτερο

“Αγόρασα έναν υπερβολικά ακριβό δονητή και από τη στιγμή που μέχρι εκείνη την ημέρα χρησιμοποιούσα κάποιους που η τιμή τους δεν  ξεπερνούσε τα 30 δολάρια, πίστεψα ότι θα γίνει χαμός και θα μου τινάξει τα μυαλά στον αέρα! Αυτό που έζησα ήταν τραγικό, ήταν ό,τι χειρότερο! Από εκείνη την ημέρα ο αγαπημένος μου δονητής είναι αυτός που μου έδωσαν δωρεάν στο Babeland όταν τους έδειξα το αυτοκόλλητο “I Voted!’ στις Προεδρικές εκλογές του 2008! ” Lauren, 31

Μάθημα 3: Να έχεις πάντοτε καινούργιες μπαταρίες 

“Μπαταρίες! Να είσαι πάντοτε σίγουρη ότι έχεις πολλές από αυτές και σε όλα τα μεγέθη διότι πολύ δύσκολα ένα παιδί θα καταλάβει γιατί το remote control της τηλεόρασης ή του XBox δεν λειτουργεί διότι έχει ξεμείνει από..ενέργεια. Επίσης είναι πολύ δυσάρεστο να τις χρησιμοποιείς για το sex toy και μετά να τις δίνεις στα παιδιά σου” Tara, 36.

Περισσότερα μαθήματα: yourtango.com