Αφού έχουμε κάνει πολύ sex με τους ανθρώπους (ΧΑ!) ήρθε η ώρα και η μεγάλη στιγμή να απλώσουμε δίχτυα και χέρια στα ρομπότ.

Άλλωστε μία νέα έρευνα θεωρεί πολύ φυσιολογικό να ερωτοτροπούμε με μηχανές-πλαστικά και σίδερα που αναβοσβήνουν και μιλάνε σαν τον ET με τεχνητή καρδιά και ιαχές ηδονής και απελπισίας!

Η γιατρός Helen Driscoll, του Πανεπιστημίου του Sunderland, υποστηρίζει πως το sex που αποθεώνει η τεχνολογία βρίσκεται σε καλό δρόμο(σε 50 χρόνια το πολύ θα μας θωπεύουν με μανία) ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως  στα επόμενα 100 χρόνια οι σεξουαλικές σχέσεις με ανθρώπους θα είναι…ντεμοντέ… παλιατζούρες ψυχής και σώματος.

gt

«Αν σκεφτούμε το κοινωνικό πλαίσιο του σεξ 100 χρόνια πριν, είναι προφανές ότι ήδη τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά και γρήγορα. Όσο η εικονική πραγματικότητα γίνεται ρεαλιστική και είναι σε θέση να μιμηθεί ή ακόμα και να βελτιώσει τις σεξουαλικές εμπειρίες, γίνεται αντιληπτό πως κάποιοι θα επιλέξουν αυτό το τέλειο ανθρώπινο ον για σύντροφο τους».

Και αν δεν πιστεύεις ότι μία «σχέση» με ένα ρομπότ δεν είναι της προκοπής μην φοβάσαι!

Μπορεί η απομόνωση και η σχέση με μία μηχανή να σε εγκλωβίσει και να σε κάνει καταθλιπτική – αφού οι ερωτικές σχέσεις έχουν ανάσες, λόγια, χτύπους καρδιάς και ψυχή- αλλά η γιατρός (ψυχολόγος βεβαίως- βεβαίως) Helen Driscoll,  πιστεύει πως η τεχνολογία μπορεί να τα ξεπεράσει αυτά τα χαζά!

Ω! Θεέ μου…σκέψου τι λέει στους ασθενείς της.