Μια γρήγορη ματιά στα «ειδύλλια» μεταξύ των διάσημων και όχι τόσο διάσημων εκεί έξω, αρκεί για να αντιληφθούμε μια βασική και βρώμικη αλήθεια της ζωής : Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Χολιγουντιανής προπαγάνδας να προμοτάρει τον «Υγιή & Φέρελπι» νέο (γκομενιστί, τεκνάκι), ολοένα και περισσότερες γυναίκες αποζητούν την αγκαλιά ενός μεγαλύτερου άνδρα. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, για ένα σκασμό προφανέστατους λόγους. Για τον καφέ, το τσιγάρο και την κουβέντα, απαριθμούμε εδώ τους τρεις βασικότερους :
1. Ξέρει (ή θα έπρεπε να ξέρει) τι θέλει και δεν πρόκειται να σου πουλήσει παραμύθια ή να σε κουράσει με ανούσια μελοδράματα.
Μιλώντας πάντοτε για έναν αληθινό άντρα, κάποιον που έχει χάσει τα πάντα και έχει μυστηριωδώς επιβιώσει, έτσι; Λεβεντομαλάκες, παρηκμασμένα τζόβενα και λοιποί αιώνιοι έφηβοι πιάνονται μονομιάς σε κατηγορία αποτυχημένων κλαρινογαμπρών. Ο αληθινός άντρας λοιπόν, δεν πρόκειται ούτε να σε κουράσει με συναισθηματικές αηδίες, ούτε να καταφύγει σε νεανικά μελοδράματα προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Ακόμη καλύτερα, ξέρει πολύ καλά τι θέλει από εσένα και θα φροντίσει να σου το ξεκαθαρίσει από την αρχή. Είναι απείρως προτιμότερο να ξεκινάς μια ερωτική περιπέτεια γνωρίζοντας επακριβώς τους όρους και την θέση σου, παρά να χαλάς το χρόνο και τα νεύρα σου για να ανακαλύψεις «τι ακριβώς εννοεί» το τελευταίο γυαλιστερό-απ’ –έξω-και-κλούβιο-μέσα, lumber sexual αγόρι του συρμού.

2. Έχει πάντα χρήματα και δεν μετράει δεκάρες σαν λούμπεν φοιτητής σε παγκάκι.

Μην με παρεξηγείς. Πιστεύω ακράδαντα πως τα λούμπεν φοιτητικά χρόνια που μαθαίνεις να επιβιώνεις με 12 ευρώ για δυο εβδομάδες είναι εντελώς απαραίτητα για την ανάπτυξη ενός υγιώς μποέμ ψυχισμού. Αυτό που είναι περιπετειώδες και φοβερό στα 20 σου χρόνια όμως, έχει έναν ύπουλο τρόπο να γίνεται ακραιφνώς καταθλιπτικό μετά τα πρώτα –άντα. Κάποτε, το να βάζετε μαζί τα δίφραγκά σας για να αγοράσετε μπύρες από το περίπτερο, είναι το φυσικότερο πράγμα στον κόσμο. Από μια ηλικία και μετά όμως, είναι απλώς θλιβερό. Ένας άνδρας, μετά από κάποια ηλικία, θα πρέπει, αν όχι να κολυμπάει στο θησαυροφυλάκιό του ως άλλος Σκρούτζ Μακ Ντακ, να έχει μια σχετική οικονομική άνεση. Γιατί όπως και να το κάνουμε, μερικά πράγματα είναι κλισέ και παραδοσιακά, ακριβώς γιατί δουλεύουν.

3. Έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες στο κρεβάτι.

Φυσικά ισχύει και εδώ ο κανόνας που αναπτύξαμε λίγο παραπάνω, περί διαχωρισμού πραγματικών ανδρών από έφηβους με σοβαρό πρόβλημα τριχόπτωσης. Η πείρα στο κρεβάτι καθώς και ο σωστός τρόπος επικοινωνίας με μια παρτενέρ/ερωμένη, μπορούν να οδηγήσουν σε πραγματικά υπέροχα έκρυθμες καταστάσεις. Γιατί ειλικρινά, αν δεν ξανακούσω ποτέ στη ζωή μου «Τελείωσες αγάπη μου; Ε, ε, σου άρεσε;» συνοδεία κουταβίσιου, ανασφαλούς και τρομοκρατημένου βλέμματος, θα πεθάνω ευτυχισμένη γυναίκα.
Στο επόμενό μας επεισόδιο, οι τρεις καλύτεροι λόγοι για να τα φτιάξετε με παντρεμένο. Ως τότε, ψυχραιμία και τσιγάρα. Πολλά τσιγάρα…

Στο εξώφυλλο η Amber Hear με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερο της σύζυγο, Johnny Depp