Εννοείται πως όπου “Κωστάκης” βάζεις το όνομα που θέλεις γιατί η ιστορία είναι γνωστή και την έχουν ζήσει πολλοί! Γνώρισες τον Κωστάκη μέσα από κοινούς φίλους και αρχίσατε όλοι μαζί να κάνετε παρέα. Και εκεί που ήσουν έτοιμη να του ποστάρεις το “Φιλαράκι” της Σοφίας Βόσσου στον τοίχο του, κάτι μέσα σου λέει πως αυτή η φιλία θα επιβεβαιώσει τον κανόνα πως δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα αλλά δεν παίρνεις και όρκο.

Μην ανησυχείς, παρακάτω θα βρεις τα σημάδια που θα σε έκαναν να ορκιστείς ακόμα και μπροστά στην αδέκαστη εισαγγελέα Βίρνα Δράκου (vintage alert) πως το καινούργιο σου φιλαράκι θέλει να γίνει “ο φίλος” σου:

Σε πειράζει συνέχεια όταν είστε οι δυο σας αλλά και μπροστά σε όλη την παρέα. ΟΚ, φλερτ του νηπιαγωγείου αλλά επειδή το ΙQ των αντρών δεν σημείωσε αλματώδη πρόοδο από τότε, σημείωσε πως αυτός είναι ο τρόπος του να σου δείξει πως σε θέλει.

Αρχίζει να σου δίνει περισσότερη σημασία και κρατά ημερολόγιο πότε εμφανίστηκες και πότε έλειπες από μάζωξη της παρέας. Πως το ξέρεις; Σε ρωτά κάθε φορά “Που ήσουν/γιατί έλειπες προχτές το βράδυ από το μπαράκι του Σαν Έλμο;” (κι άλλο vintage alert).

Οι επικοινωνίες στα social media αλλά και στις παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας, sms και τηλέφωνο εννοούμε όχι ταχυδρομική επιστολή, γίνονται όλο και πιο συχνές και κοίτα να δεις που καταλήγει να είναι η πρώτη σου “καλημέρα” το πρωί και η τελευταία “καληνύχτα” σου το βράδυ.

Ξαφνικά, σταματάς να ακούς ονόματα άλλων γυναικών όταν η συζήτηση γυρίζει στον Κωστάκη (ανοίγει δρόμο για’σένα λέμε…)

Θέλει να μάθει για τη δική σου ερωτική ζωή: Αν φλερτάρεις  με κάποιον, αν βγαίνεις με κάποιον, αν σου αρέσει κάποιος…friendship-flirting

Αφήνει την υπόλοιπη παρέα να προχωρήσει μπροστά προκειμένου να χωριστείτε από το υπόλοιπο γκρουπ και να έχει την ευκαιρία να τα πείτε τα δυο σας.

Τον πιάνεις να σε κοιτάζει όταν είχες στραμμένο αλλού το βλέμμα σου ή τον παρατηρείς να αναζητά οπτική επαφή μαζί σου όταν βρίσκεστε με τους υπόλοιπους φίλους σας.

Σου κάνει όλα τα χατίρια. Ποτό; Ο Κωστάκης θα πάει να στο φέρει απ’το μπαρ; Πείνασες; Να σου παραγγείλει κάτι; Κρύωσες; Θα σου δώσει το μπουφάν του. Χρειάζεται σέρβις το αυτοκίνητο; Ο Κωστάκης θα το αναλάβει! Γι’αυτό εξάλλου δεν είναι οι φίλοι; 😉

Τέλος, οι φίλοι σας το έχουν πάρει χαμπάρι και τον πειράζουν συνέχεια αφήνοντας υπονοούμενα…

Αν σου αρέσει και εσένα ο Κωστάκης, κάνε κάτι και βγαλ’τον απ’την αγωνία του. Αν πάλι τον βλέπεις μόνο φιλικά, σκέψου πως έχει συμβεί και στις καλύτερες παρέες, προσπάθησε να τον αποθαρρύνεις με καλό τρόπο και αραίωσε για ένα διάστημα τις επαφές σου με τη συγκεκριμένη παρέα.

Α, και μην αφήσεις τους φίλους σας να ανακατευτούν γιατί αυτό συνήθως αποτελεί συνταγή καταστροφής! Το θέμα αυτό αφορά τον Κωστάκη και εσένα.

One Response