Από ένα σημείο και μετά δουλεύουν στον… αυτόματο!

Κάθε σχέση χρειάζεται δουλειά για να πετύχει και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η επιστήμη του έρωτα ωστόσο έχει διακρίνει πως μερικά ζευγάρια έχουν ανεπτυγμένες κάποιες συνήθειες που τα κρατούν ευτυχισμένα! Ποιες είναι αυτές;

Διατηρούν την σωματική επαφή στον ύπνο

Ακόμη και εκεί δηλαδή, γιατί ο κάθε άνθρωπος θέλει να νιώθει άνετα εκείνη την στιγμή. Όταν ένα ζευγάρι νιώθει καλά με την σωματική επαφή στον ύπνο, τότε είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένο…

Κάνουν απλές κινήσεις καλοσύνης

Ασυναίσθητα και χωρίς να έχουν σχεδιάσει το παραμικρό, το ένας δείχνει στον άλλον με μικρές πράξεις τι σημαίνει για εκείνον.

Κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

Και αν το νούμερο σου φαίνεται μικρό, τότε να ξέρεις πως τα περισσότερα ζευγάρια που είναι μαζί χρόνια κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά στις 15 μέρες!

Δίνουν ο ένας στον άλλο το προνόμιο της αμφιβολίας

Εννοούμε πως ακόμη και όταν κάνουν κάποιο λάθος τότε δεν πηγαίνουν αυτόματα σε τσακωμό αλλά πρώτα δικαιολογούν το ταίρι τους καθώς δεν είναι βέβαιοι για τον λόγο που έγινε αυτό το λάθος.

Έχουν ρεαλιστικούς στόχους

Δεν πετάνε στα σύννεφα κοινώς. Γνωρίζουν την πραγματικότητα, γνωρίζουν την εποχή που ζουν και δεν κάνουν σχέδια και όνειρα τα οποία είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον

Πιθανότατα θα είναι δυο εκ διαμέτρου διαφορετικές προσωπικότητες. Ωστόσο ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο σε πτυχές που είναι «αδύναμος» ή δεν γνωρίζει. Και σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτή είναι και το μεγάλο όπλο τους!