Το σεξ είναι ένα φυσικό και υγιές μέρος της ζωής μας. Ενώ η συχνότητα των προσωπικών στιγμών μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο και από ζευγάρι σε ζευγάρι, υπάρχουν ορισμένα σημάδια που δείχνουν μια ενεργή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Εδώ, θα δούμε τα 4 σημάδια που προδίδουν ότι χθες έκανες σεξ!

Αυξημένη διάθεση

Είναι σε όλους γνωστό, ότι μια υπέροχη νύχτα με τον σύντροφό μας αυξάνει την καλή μας διάθεση. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, τα άτομα που είχαν συχνότερη σεξουαλική επαφή, σε ποσοστό 55% ένιωθαν πιο ευτυχισμένοι και πλήρεις, από τα άτομα που η σεξουαλική τους ζωή ήταν σε ύφεση.

Χαμόγελο που…προδίδει

Όταν ένα άτομο χαμογελάει χωρίς προφανή αιτία και αφορμή, υπάρχει και αιτία και αφορμή. Αυτή δεν είναι άλλη από την ξεχωριστή βραδιά που πέρασε στην κρεβατοκάμαρα με τον ή την σύντροφό του.

Οι ορμόνες της γοητείας…

Θέλεις να κρυφτείς και η γοητεία που εκπέμπεις, δεν σε αφήνει. Οι φερομόνες που απελευθερώνουν οι γυναίκες μετά από μια σεξουαλική συνεύρεση, έλκουν και μαγνητίζουν τους άντρες, χωρίς να καταβάλουν καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες. Σε «τραβάνε» και σε γοητεύουν όσοι είναι προσφάτως ικανοποιημένοι στο σεξουαλικό κομμάτι της ζωής τους.

Λαμπερή επιδερμίδα

Κατά την διάρκεια του σεξ, καθώς το αίμα ρέει, η επιδερμίδα μας αναψοκοκκινίζει και κάνει την εμφάνισή μας πιο νεανική. Επίσης, αυτή το ροδοκόκκινο χρώμα στα μάγουλα, δηλώνει υγεία και αυξημένα οιστρογόνα. Τέλος, το συχνό σεξ μειώνει την ακμή και τις ρυτίδες. Έτσι, μια λαμπερή νεανική επιδερμίδα, ίσως είναι αποτέλεσμα έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας.

Μια γεμάτη σεξουαλική ζωή είναι μια δυναμική και εξελισσόμενη πτυχή μιας ρομαντικής σχέσης. Αυτά τα σημάδια υποδηλώνουν ότι εσείς και ο σύντροφός σας επενδύετε ενεργά στη σεξουαλική σας σχέση.

Διάβασε επίσης:

Πώς να κάνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπέροχο σεξ! Ένας οδηγός 5 βημάτων!